Ελισάβετ Μουτάφη: Η ηλικία, ο θάνατος του βαφτισιμιού της και ο γάμος με τον Μάνο Νιφλή
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: Η ηλικία, ο θάνατος του βαφτισιμιού της και ο γάμος με τον Μάνο Νιφλή

Η Ελισάβετ Mουτάφη παραδέχεται ότι η δουλειά την έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές της ζωής της -όπως η απώλεια του πατερά της- και εξηγεί τι θαυμάζει στον σύζυγο της Μάνο Νιφλή.

Αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για την σχέση που έχει με την δουλειά: «Στα 46 μου λέω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου, χωρίς τη δουλειά μου. Το να δουλεύω, με βοήθησε στην πρόσφατη απώλεια του πατερά μου. Τον έχω πάντα στο μυαλό μου και έχω θλίψη πολύ μεγάλη ακόμα».

Ενώ, αναφέρθηκε και ποια ήταν από τις χειρότερες στιγμές που έχει βιώσει: «Από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου… αλλάξαν τα πάντα στο μυαλό μου».

«Πριν γνωρίσω τον σύζυγο μου δεν κυνηγούσα το γάμο, αλλά ήθελα να παντρευτώ αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που παντρεύτηκα τον Μάνο. Έχει δυο υπέροχες κόρες και μια υπέροχη πρώην σύζυγο με την οποία έχουμε εξαιρετικές σχέσεις», ανέφερε για τον σύζυγό της.

Και αποκάλυψε τι είναι αυτό που θαυμάζει στον σύζυγό της: «Θαυμάζω το μυαλό του Μάνου και το χιούμορ του. Είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς και ένας πάρα πολύ κάλος άνθρωπος. Δεν ήμουν ποτέ του φλερτ. Μου φαίνεται βαρετό και με κάνει να ντρέπομαι. Όταν με γνώρισε ο σύζυγος μου με διεκδίκησε και αυτό με γοήτευσε».

«Στο παρελθόν υπήρξαν στιγμές που δεν είχα αυτοπεποίθηση», παραδέχθηκε.

Η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στην σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved