Απόστολος Γκλέτσος: Η επιστροφή του στην tv, η κόρη του και η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια
Media

Απόστολος Γκλέτσος: Η επιστροφή του στην tv, η κόρη του και η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην Ελένη για την πορεία του στην τηλεόραση, την κόρη του αλλά και την πολιτική 

Ο Απόστολος Γκλέτσος πιστεύει για την πορεία του στην ηθοποιία πώς υπήρξε «πολύ τυχερός».

Εκτός από την ηθοποιία, τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τα «κοινά».

Για την πορεία του στην ηθοποιία στο παρελθόν ανέφερε: «Όταν βλέπω πλάνα, είναι σαν να μην τα έζησα εγώ. Δεν αισθάνομαι τίποτα, είναι στο παρελθόν και αποτελούν μνήμες και προχωράω παρακάτω. Κάθε μέρα, για εμένα, είναι μία νέα μέρα και μία νέα ζωή».

Για την πορεία στην πολιτική και την θέση του δημάρχου στο δήμο Στυλίδας σχολίασε: «Θα πρέπει κάποιος να έχει διατελέσει πρώτα δημοτικός σύμβουλος και μετά να διεκδικήσει την δημαρχία, αλλιώς, κατά την γνώμη μου, θα αποτύχει».

Και θυμάται ότι τον πρώτο καιρό που ανέλαβε τα καθήκοντά του ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια και για αυτό έκανε από τις πέντε η ώρα το πρωί επιθεωρήσεις στο δήμο.

«Την τηλεόραση την αγαπώ, αλλά την κάνω για βιοπορισμό», παραδέχθηκε με ειλικρίνεια και πρόσθεσε «στο χώρο της πολιτικής νιώθω ότι ανθίζω, αυτό είναι που μου αρέσει».

Αναφορικά με την κόρη του αποκάλυψε ότι η ίδια επιθυμεί να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία, αλλά και παράλληλα σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Έχω κλάψει για πολλά πράγματα στην ζωή μου, με ενοχλεί πολύ η αδικία», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε σχετικά με την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια: «Είναι μία εξίσωση. Το πώς μπορεί να αναπτυχθεί η Στερεά Ελλάδα είναι μία πανεύκολη εξίσωση. Η εξίσωση αυτή λέει: μίζα, ρεμούλα, αν βγάλει αυτή την παράμετρο από την εξίσωση, τότε όλα πάνε κατ’ευχήν».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved