Mega: Ποιες σειρές παίρνουν εισιτήριο και ποιες σταματούν!
Media

Mega: Ποιες σειρές παίρνουν εισιτήριο και ποιες σταματούν!

Φινάλε για «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», νέα κωμική σειρά από τους Ρέππα Παπαθανασίου. Προβληματισμός για «Μαύρο ρόδο», έρχεται νέα μίνι σειρά υψηλών προδιαγραφών. Καθυστερήσεις στο «Maestro»

Mε την πυξίδα του να «δείχνει» σαφώς προς τη μυθοπλασία και με μείγμα παλιών και νέων προτάσεων καταστρώνει τα σχέδιά του το Mega για το πρόγραμμα της προσεχούς σεζόν. Βασικός άξονας στην prime time του σταθμού και του χρόνου θα είναι η «Γη της ελιάς», που συνεχίζει για τρίτη σεζόν, ωστόσο λίγα πράγματα θα μείνουν ίδια.

Αυλαία στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα ρίξει η σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Σύμφωνα με πληροφορίες της Real το κανάλι της Συγγρού αποφάσισε να ολοκληρώσει τις περιπέτειες των τριών συνονόματων γυναικών, χωρίς όμως να εγκαταλείπει τον στόχο για μια δυνατή κωμωδία. To Mega βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με το ισχυρό συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου για να προχωρήσει άμεσα η έγκριση νέας κωμικής σειράς.

Παράλληλα, μείζον ερώτημα αποτελεί το μέλλον της σειράς «Μαύρο ρόδο». Η σειρά στέκεται δυναμικά απέναντι στον σφοδρό ανταγωνισμό της prime time, ωστόσο η ιστορία, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, δεν φαίνεται να έχει πολλά περιθώρια επέκτασης.

Για την ώρα, το επικρατέστερο σενάριο στο Mega θέλει το «Μαύρο ρόδο» να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, ενώ ήδη αναζητούνται άλλες προτάσεις μυθοπλασίας. Μετά την επιτυχία του «Maestro», που πέρασε τα σύνορα της χώρας με την είσοδό του στο Netflix, το Mega επιμένει στην επένδυση σε παραγωγές υψηλών προδιαγραφών και κόστους και μάλιστα όχι με μία, αλλά με δύο νέες σειρές.

To «Milky way» του βραβευμένου Βασίλη Κεκάτου προορίζεται πλέον οριστικά για το πρόγραμμα του Οκτωβρίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες το Mega βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων για να κλείσει μία ακόμα σειρά των 8-9 επεισοδίων με υψηλά standards παραγωγής και προοπτικές διεθνούς διανομής.

Όσο για το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο δεύτερος κύκλος θα έρθει αργότερα από τον αρχικό σχεδίασμά. Τα γυρίσματα που επρόκειτο να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο μετατέθηκαν ήδη για μετά το Πάσχα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η μετάδοση του «Maestro 2» πάει πλέον οριστικά για το 2024, χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει την άνοιξη ή το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved