Μετακομίζει το «Στούντιο 4» λόγω εκλογών
Media

Μετακομίζει το «Στούντιο 4» λόγω εκλογών

Μεσούσης της σεζόν και ενώ η εκπομπή με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο διανύει καλή περίοδο με ποσοστά τηλεθέασης έως και 9%, αλλάζει... έδρα.

Από τα κεντρικά στούντιο στην Αγία Παρασκευή, το «Στούντιο 4» μετακομίζει στην Κατεχάκη, όπου θα κατοικοεδρεύουν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η εκπομπή θα φιλοξενηθεί στο πλατό όπου γυρίστηκε το πρωτοχρονιάτικο σόου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ενώ τα κεντρικά στούντιο στο Ραδιομέγαρο θα αξιοποιηθούν αμιγώς για ενημερωτικές εκπομπές, οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν το προσεχές διάστημα ενόψει των εκλογών.

Η εκπομπή έχει ξεχωρίσει για την πλούσια θεματολογία της και τις πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις κορυφαίων καλλιτεχνών και σημαντικών προσώπων της τηλεόρασης και είναι πλέον σταθερή αξία στην κρατική τηλεόραση. Οι δύο παρουσιαστές, ξεκίνησαν την πορεία τους στην ΕΡΤ πέρυσι μετά από πολλά χρόνια σταθερής παρουσίας στην ιδιωτική τηλεόραση.

Με πολλές εκπομπές στο ενεργητικό τους και πείρα πολλών ετών, καταστάλαξαν σε ένα concept πρωτοποριακό για την ΕΡΤ που όμως με κάποιον τρόπο ταιριάζει απόλυτα στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved