Media

Πολίτης: Ο αδερφός του Μαρτάκη αποκαλύπτει: «Δεν έχω χρησιμοποιήσει το όνομά του»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star μίλησε ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη, Νίκος Πολίτης τον οποίο για πρώτη φορά γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το υπερατλαντικό ταξίδι που ετοιμάζει ενώ αναφέρθηκε και στον δημοφιλή αδερφό του, λέγοντας πως δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσει το όνομά του.

«Φέτος δεν είμαι σε σήριαλ, γιατί ετοιμάζω ένα υπερατλαντικό ταξίδι. Θα πάω στις ΗΠΑ, για να προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε πράγματα εκεί. Από την αρχή ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου υπερατλαντικά. Έχω ως δάσκαλο και μέντορα τον Χρήστο Βασιλόπουλο», είπε ο Νίκος Πολίτης και συνέχισε:

«Ο Κώστας είπε: πήγαινε και καν’ το. Κι εκείνος έχει ζήσει στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα. Κι η κοπέλα μου το ίδιο και πιο πολύ. Ό,τι θέλω εγώ πολύ το θέλει κι εκείνη, δε ζηλεύει καθόλου».

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες είπε πως:

«Έστελνα βιογραφικά και κάποια στιγμή μου έρχεται ένα e-mail απαντητικό η Μιράντα Ρωστάντη για δοκιμαστικό, τάδε μέρα, τάδε ώρα. Ήμουν εκεί, έτρεμα», είπε για να συμπληρώσει: «Ο Κώστας μου είπε: καλύτερα να μη χρειαστείς τη βοήθειά μου, μετά θα έχεις μία ρετσινιά, καλό είναι να ξεκινήσεις μόνος σου ό,τι είναι να κάνεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved