Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι νέα βάσανα περιμένουν τους Πλατανιώτες;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι νέα βάσανα περιμένουν τους Πλατανιώτες;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Σύλβια θέλει να μάθει τι νιώθει ο παπάς για τη μαφιόζα, αλλά και να τιμωρήσει τον Σώτο και τον Πετράν για τα ψέματα που της είπαν.

Κι ενώ ο εφοριακός μας είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τον συγχωρέσει η γυναίκα του, ο παπα-Νώντας μαθαίνει τα νέα για τη Βαλέρια και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ο Τζώρτζης είναι απαρηγόρητος για το κακό που τους βρήκε με το σπίτι και προσπαθεί να βρει λύσεις, για να μη χρειαστεί να δουλέψει.

Λύσεις προσπαθεί να βρει και η Χρύσα όμως, η οποία μαθαίνει ότι η μάνα της θα έρθει στον Πλάτανο να τη δει και θέλει να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος προχωράει σταθερά τα σχέδιά του, ενώ ο Ηλίας προτείνει στην Αγγέλα κάτι, που θα της αρέσει πολύ. Τι νέα βάσανα περιμένουν τους Πλατανιώτες και τι τρελή ιδέα έχει βάλει σε εφαρμογή ο αδερφός του Βαγγέλα;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Σύλβια και η Αγγέλα δεν υποκύπτουν στον εκβιασμό της Βαλέριας και ο Σώτος με τον Πετράν, που ξέρουν πολύ καλά πως η μαφιόζα δεν αστειεύεται, ζουν τον απόλυτο πανικό. Τον απόλυτο πανικό ζει και η Κατερίνα όμως, αφού ο Θοδωρής έρχεται από την Αθήνα φέρνοντας τα δυσάρεστα νέα για την υποθήκη του σπιτιού και τα ξαδέλφια συνειδητοποιούν πως κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, για ακόμα μια φορά.

Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης ρίχνει στον Κανέλλο ένα βέλος με δόση υπνωτικού για… αρκούδες, και η αστυνομική αρχή του τόπου πέφτει ξερή. Ο Πετράν αναλαμβάνει να «βοηθήσει» τον Παναγή, ενώ ο Εγκέφαλος έχει αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. Κι ενώ ο παπάς μας έχει βάλει στόχο να πείσει τη Βαλέρια να μην τα τινάξει όλα στον αέρα, τελικά, ο ίδιος θα χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved