Survivor All Star: «Θρίλερ» στο συμβούλιο! Αναγνωστόπουλος και Σαλταφερίδου υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star: «Θρίλερ» στο συμβούλιο! Αναγνωστόπουλος και Σαλταφερίδου υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Χαμός και στο επεισόδιο της Δευτέρας (31-01) καθώς οι μπλε κλήθηκαν να «δώσουν» δυο ακόμη συμπαίκτες τους αφού έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Αυτή η ψηφοφορία είχε πολλά ονόματα στην κάλπη κι έτσι δυο ακόμη είναι εκείνοι που θα δώσουν μάχη μαζί με τον Chris. Αυτοί είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας ήταν για γερά νεύρα καθώς κανένας δεν ήθελε να χάσει, ωστόσο οι κόκκινοι πήραν ξανά προβάδισμα αφήνοντας πίσω τους μπλε! Ένας αγώνας που εκτός όλων των άλλων πυροδότησε εξελίξεις και στις δυο ομάδες και ένα Συμβούλιο αποκαλύψεων.

Οι Κόκκινοι ανέλυσαν την Μπλε ομάδα και όσα οδήγησαν στην υποψηφιότητα του Chris.

Νωρίτερα όμως είδαμε ένα γερό VS ανάμεσα σε Μαρτίκα και Γκότση με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι επιλέγει αδύναμους παίκτες στα ματσαρίσματα.

«Εντυπωσιακοί οι Μπλε. Είναι τόσο προβλέψιμοι. Ενοχλούνται που καταλαβαίνουμε τόσο εύκολα ό,τι κάνουν, που ακούνε τις αλήθειες από την ομάδα μας. Παίζοντας σοβαρά αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σε προθέσεις κι όταν κάποιος μιλά για ομαδικότητα και κοιτά το ατομικό του συμφέρον. Δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στον Ηλία Γκότση, που άλλα λέει κι άλλες είναι οι πράξεις του. Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο κι άλλα κάνει απροκάλυπτα στην ομάδα και για τον εαυτό του», είπε με τον Ηλία από την πλευρά του να λέει στην κάμερα:

«Του Μαρτίκα μετά από κάποια παιχνίδια, του βγήκε κάποιο ματσάρισμα, οπότε είναι λογικό να λέει ότι ο Κρις δεν πρέπει να ψηφιστεί και να ψηφιστούν άλλοι. Εγώ δεν το βλέπω αυτό, ούτε κι οι συμπαίκτες μου. Αυτό έδειξε η κάλπη. Όλο αυτό είναι ακόμα ένα σχέδιο για να δημιουργήσει ένταση στην ομάδα μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved