Αλέκος Συσσοβίτης: Οι ρόλοι που τον σημάδεψαν και η γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη
Media

Αλέκος Συσσοβίτης: Οι ρόλοι που τον σημάδεψαν και η γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για τους ρόλους που τον σημάδεψαν και τη γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

«Το ξεκίνημά μου έγινε στην «Αίθουσα του Θρόνου» στο MEGA και μετά ήρθε το «Είσαι το ταίρι μου». Έπαιξα όμως και σε σίριαλ που πίστεψα και κόπηκαν ».

«Αντιδρούσα όταν με έλεγαν Νίκο, λόγω του ρόλου μου στο «Είσαι το ταίρι μου». Τώρα που το βλέπω καταλαβαίνω ότι σε συνδέουν με κάτι που αγάπησαν. Δεν θα συμμετείχε σε remake της σειράς, εδώ δεν δεχθήκαμε να το πάμε δεύτερη χρονιά όταν έκανε 65% τηλεθέαση», δήλωσε.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραδέχτηκε ότι μερικές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς μία μεγάλη επιτυχία, εκείνος όμως ήταν συνηθισμένος στην έκθεση.

«Έχει πολλά χρονιά να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο και με ενοχλεί. Αυτό έγινε μετά από το «Είσαι το ταίρι μου». Έχω πει πάρα πολλά όχι και είδα μετά τις δουλειές που έκαναν επιτυχία», είπε.

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι αυτοδίδακτος και πως δεν γίνεται να ευνουχίσουμε τους ανθρώπους, καθώς πολλοί δεν έχουν σπουδάσει. Ακόμα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά στην «Αίθουσα του Θρόνου»: «Όταν μου σύστησαν τον Αλέκο Αλεξανδράκη ήμουν «ψάρακας», είχα άγχος. Του λέει η Πηγή Δημητρακοπούλου (σ.σ.: η σκηνοθέτης της σειράς) “είστε άνετα;” και απάντησε “όχι, γιατί έχω αγχώσει τον νεαρό”».

Τέλος, ο ηθοποιός, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση, Στο πέμπτο σκαλοπάτι, στο θέατρο Αθηνά, ανέφερε πως δεν πρόλαβε να τα πει όλα στη μητέρα του, σχολιάζοντας πως «σε μία άνω τελεία φεύγουμε όλοι», ενώ πρόσθεσε πως από τη φύση του τού αρέσει η μοναχικότητα.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved