Άση Μπήλιου: «Οι γονείς μου με υιοθέτησαν όταν ήμουν 3 ημερών και μου το είπαν στα 16 μου»
Media

Άση Μπήλιου: «Οι γονείς μου με υιοθέτησαν όταν ήμουν 3 ημερών και μου το είπαν στα 16 μου»

The 2Night Show: Η Άση Μπήλιου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε μεταξύ άλλων και για τα παιδικά της χρόνια, για την υιοθεσία της αλλά και για τους θανάτους που την συγκλόνισαν.

«Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο κι αυτό που με καθόρισε είναι ότι έχασα τους θετούς μου γονείς, τους οποίους τους είχα και μου είχαν απεριόριστη αγάπη. Ο μπαμπάς πέθανε όταν ήμουν μικρή. Ειδικά ο θάνατος της μαμάς μου είναι αυτό που ονομάζω τα πέτρινα χρόνια μου.

Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα, με ζόρισε επειδή ήμουν μικρή. Τα 16 δεν είναι καλή ηλικία. Νομίζω έπρεπε νωρίτερα. Τη στιγμή που έγινε στην εφηβεία ήταν λίγο περίεργο. Αλλά αυτό που με καθόρισε ήταν ο θάνατος της μητέρας μου», είπε αρχικά η Άση Μπήλιου και συνέχισε:

«Είμαι από αυτούς που δεν έψαξε τους βιολογικούς γονείς. Στην δική μου περίπτωση, επειδή ένιωθα τόση αγάπη από τους γονείς μου, δεν υπήρχε κάποιο κενό που να ήθελα να γεμίσει. Με έψαξαν αργότερα εκείνοι. Βέβαια, η μητέρα μου, επειδή καταλάβαινε ότι θα "φύγει" κι ήμουν μικρή, μου έλεγε “αν θες για να μην μείνεις μόνη σου να πας” και της είχα πει “τι είναι αυτά που λες; Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα”».

«Όταν έχασα στα 18 την μητέρα μου, ήξερα μόνο να διαβάζω. Έπρεπε να μάθω να δουλεύω για να σπουδάσω, να πληρώνω λογαριασμούς γιατί δεν ήμουν κι από πλούσια οικογένεια. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα. Έχω κάνει δουλειά και το κομμάτι της απόρριψης, όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη.

Πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, αλλά με βοήθεια γίνεται ακόμα καλύτερα. Εγώ ζήτησα αυτήν την βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρήσει απόλυτα. Ίσα ίσα ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Μολονότι τους έχασα νωρίς, πήρα όλα αυτά τα εφόδια», είπε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved