Γιώργος Βελισσάρης: «Έκλεψα τη γυναίκα μου 3 φορές, γιατί δεν μου την έδιναν»
Media

Γιώργος Βελισσάρης: «Έκλεψα τη γυναίκα μου 3 φορές, γιατί δεν μου την έδιναν»

Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γιώργος Βελισσάρης για τους τράπερς, τη γυναίκα του αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. 

Ο Γιώργος Βελισσάρης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με εκπροσώπους της trap μουσικής: «Και με τον Τρανό συνεργάζομαι και με όλους, αφού το θέλει ο κόσμος», δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν ξεκινούσε να τραγουδάει ήταν οι τραγουδιστές μέσα και του τραβούσαν το καλώδιο. Κάθε πρωί και κάθε βράδυ έκανε την προσευχή του, ενώ πριν μπει στο χώρο του τραγουδιού είχε πρόβατα με τον πατέρα του.

«Τη γυναίκα μου δεν μου την έδιναν ο πεθερός και η πεθερά και την έκλεψα τρεις φορές. Ήταν 15 χρονών, όταν την πήρα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Βελισσάρης ανέφερε πως δεν είναι αυστηρός ο μπαμπάς, ωστόσο θέλει να είναι ενήμερος για το που βρίσκονται τα παιδιά.

Όσον αφορά ποιες ήταν οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει απάντησε:

«Επειδή χαιρέτησα κάποιον από την πίστα σηκώθηκε ένας άλλος και μου έδωσε μία γροθιά στο στομάχι. Μου είχαν βγάλει την μπλούζα στην πίστα θαυμαστές, μου έχουν πάρει τα ρολόγια. Έχω υπογράψει σε στήθος και κοιλιά και με έχουν κάνει τατουάζ».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved