Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν βλέπει την ώρα να βγει από το νοσοκομείο και να βρει την Ελισάβετ
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν βλέπει την ώρα να βγει από το νοσοκομείο και να βρει την Ελισάβετ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Ο Πέτρος δεν βλέπει την ώρα να βγει από το νοσοκομείο και να βρει την Ελισάβετ, καθώς μαθαίνει για τη φωτογραφία τους που διέρρευσε στον τύπο.

Οι δοκιμασίες της Ελισάβετ δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του το πιο ένοχο μυστικό του. Ο Βίκος και η Αλεξία θα συναντηθούν κρυφά.

Ο Λουκάς αρχίζει να έχει κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη Θάλεια. Η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων, αναγκάζοντας τον Μητροπολίτη να της προτείνει την απομάκρυνσή της από τη Μονή, με αντάλλαγμα την Ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να το σκάσει, για άλλη μια φορά. Η απόφαση της Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι, θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα που πρόβαλε απόσπασμα από το Μαύρο Ρόδο.


Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Πέτρος βλέποντας την πίεση που νιώθει η Ελισάβετ από την παρουσία των δημοσιογράφων στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Η Αλεξία προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει από κοντά το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική. Η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη σε μία προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη. Η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος αιφνιδιάζει τον Μανόλη αποκαλύπτοντάς του ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του για πολλά χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved