J2US: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που συζητούν για τον νέο κύκλο
Media

J2US: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που συζητούν για τον νέο κύκλο

Ολο και πιο κοντά στα τελικά ονόματα που θα ανέβουν στη λαμπερή σκηνή του μουσικού «J2US»!

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται ο νέος κύκλος του «J2US» στον Alpha, καθώς από το τέλος Φεβρουάριου θα βγει στον αέρα.

Ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης έχει μιλήσει με μια πλειάδα δημοφιλών καλλιτεχνών, αλλά λέγεται ότι το τελευταίο 24ώρο έχει καταλήξει σε κάποια δυνατά ονόματα που σίγουρα θα κάνουν θραύση και θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση. Γατί ύστερα από την Άντζελα Δημητρίου το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί για ένα μεγάλο brand name στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Κι όπως ακούγεται, ο παρουσιαστής του σόου έχει... κλειδώσει το όνομα της Κατερίνας Στανίση.

Η «Espresso»... ψάρεψε μερικά ονόματα με τα οποία φλερτάρει ο Νίκος Κοκλώνης. Οι καλλιτέχνες που παίζουν ψηλά στις λίστες για παίχτες ή για δάσκαλοι είναι η λαϊκή τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, ο σόουμαν Τόνι Σφήνος, ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος και η κόρη του Δανάη Λιβιεράτου -παρόλο που ζει μόνιμα στο εξωτερικό-, ο παρουσιαστής Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) και η παλαίμαχη αθλήτρια Φανή Χαλκιά, που, σημειωτέων, λένε στη έχει και καλή φωνή.

Πολλές πιθανότητες έχουμε να δούμε στο φιλόδοξο σόου τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι, την ηθοποιό Αγγελική Λάμπρη, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, τον δημοφιλή μουσικό Δημήτρη Σταρόβα και τον κλασικό τροβαδούρο της πίστας Αντύπα. Ακόμα, μεγάλος ντόρος γίνεται για την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση, τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, την τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη, αλλά και τον αγαπημένο τής ηθοποιού Μαρίας Σολωμού, τον ράπερ Μέντε Φουέρτε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved