Γιώργος Αγγελόπουλος: Τρεις ταινίες στα σκαριά με πρωταγωνιστικούς ρόλους
Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τρεις ταινίες στα σκαριά με πρωταγωνιστικούς ρόλους

Ενώ όλοι περίμεναν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο «All Star Survivor», εκείνος είχε άλλα σχέδια!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πιο αγαπημένος παίκτης που πέρασε από το «Survivor», έχει διαλέξει πια τον χώρο της υποκριτικής. Το πέρασμά του από το «Τατουάζ» άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε πολλούς ανθρώπους του χώρου, ενώ το όνομά του ταξίδεψε και στο εξωτερικό.

Ήδη ετοιμάζει τρεις νέες ταινίες, εκ των οποίων στις δύο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ δεν σταματά εκεί. Οι παραγωγές θα είναι ξενόγλωσσες και στο καστ θα συμμετέχουν αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί. Ο ίδιος σκέφτηκε πολύ καλά το επόμενο βήμα, γι’ αυτό και δεν έκανε καμία ανακοίνωση, ούτε μιλά γι’ αυτό.

Η πρώτη ταινία από τις τρεις, την οποία θα δούμε στο άμεσο μέλλον και πιο συγκεκριμένα μέσα στο 2024, έχει τίτλο «Queen of Heaven». Στο συγκεκριμένο καστ συμμετέχουν ξένοι, αλλά και αρκετοί γνωστοί Ελληνες ηθοποιοί.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδυθεί τον Αγιο Λογγίνο τον εκατόνταρχο. Πρόκειται για μια μεγάλη διεθνή παραγωγή σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Στραβόλαιμου, ο οποίος υπέγραψε «Το δείπνο του βοσκού», με πρωταγωνιστή τον Αποστόλη Τότσικα στον ρόλο του Ιησού Χριστού.

Η δεύτερη ταινία στην οποία θα συμμετάσχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως Anderson Cade έχει τίτλο «Sessions: A hip-hop horror movie» και διαδραματίζεται στην πόλη Raleigh της Βόρειας Καρολίνα. Ως σκηνοθέτες αναφέρονται ο Steve Tolin και ο Donovan Watson. Ο πρώτος είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής του Tolin FX, ενός βραβευμένου στούντιο ειδικών εφέ και εξειδικευμένου σχεδιασμού και κατασκευής. Συνεργαζόμενος με τις βιομηχανίες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου για περισσότερο από μία δεκαετία, έχει κερδίσει φήμη για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό του.

Ομως ο Ντάνος δεν σταματά εκεί!

Θα πρωταγωνιστήσει και στην αγγλική ταινία «The lost ship», στην οποία θα υποδυθεί τον κυβερνήτη ενός ουκρανικού φορτηγού πλοίου. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2024. «Η ανθρωπότητα, που κάποτε σώθηκε από τη θεϊκή δεξιοτεχνία του Manu, του Νώε και του Nooh, χρειάζεται ξανά έναν σωτήρα. Θα μπορούσε το χαμένο πλοίο να είναι αυτό που θα σώσει την ηθική μας, που πνίγεται σήμερα; Κρατήστε την ελπίδα, γιατί μερικές φορές το να χαθούμε είναι ο μόνος τρόπος να βρεθεί», αναφέρει η ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής και, αν μη τι άλλο, οι συγκεκριμένες παραγωγές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου όσο και για την παρουσία αρκετών εκπροσώπων της εγχώριας υποκριτικής σκηνής σε κάποιες από αυτές.

Πηγή Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved