Τρία μίλια: Ο Ευθύμης προσπαθεί να παγιδεύσει τη Λίζα
Media

Τρία μίλια: Ο Ευθύμης προσπαθεί να παγιδεύσει τη Λίζα

Τρία μίλια: Στο σημερινό επεισόδιο (1/2), ο Ευθύμης εξηγεί στον Μιχάλη και στη Φωτεινή ότι ο εγκέφαλος πίσω από όλες τις εγκληματικές πράξεις είναι η μητέρα της Λίζας.

Η Ανθή εμποδίζει τον Στέφανο να φάει το φαγητό του και του εξηγεί ότι ήθελε να τον δηλητηριάσει, επειδή και εκείνος σκότωσε τον άντρα της! Ο Τίμος προσπαθεί να πληγώσει τη Δέσποινα και εκείνη, φορτισμένη, υπογράφει τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Ελένη εξηγεί στον Χάρη ότι δεν είναι έτοιμη για γάμο.

Ο Πέτρος κανονίζει με τον προπονητή του να γραφτεί σε έναν όμιλο στην Αθήνα, προκειμένου η Κλειώ να έχει ένα κίνητρο να περάσει τις εξετάσεις της και να πάει μαζί του. Ο Γεράσιμος ενημερώνει την Κάτια ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι τους.

Ο Ευθύμης, με τη βοήθεια του Τίμου και της Φωτεινής, προσπαθεί να παγιδεύσει τη Λίζα, προκειμένου να παραδεχτεί όλα όσα ξέρει. Η Βασιλική, που είναι έτοιμη για το νέο επαγγελματικό της βήμα στην Αθήνα, δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα! Αλλά και ο Μιχάλης έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο γραφείο του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100