Νίκος Κουκάς: «Πέρασα από 5 κάστινγκ για τον ρόλο στο Μαύρο Ρόδο»
Media

Νίκος Κουκάς: «Πέρασα από 5 κάστινγκ για τον ρόλο στο Μαύρο Ρόδο»

Ο Νίκος Κουκάς, που κάνει τη φετινή χρονιά το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από τη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο»  μιλάει στο ΟΚ! για τον ρόλο του «Γεράσιμου».

Πώς αισθάνεσαι που η πρώτη σου τηλεοπτική συμμετοχή είναι σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά;

«Νιώθω ευγνώμων με αυτό που ζω. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Έχω μάθει πολλά κοντά τους. Το Μαύρο ρόδο είναι μια απαιτητική σειρά, δεν περίμενα να είναι τόσο έντονοι οι ρυθμοί, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Καθημερινά σε ένα 10ωρο γύρισμα πρέπει να βγουν 18 σκηνές, ενώ σε ταινίες που έχω δουλέψει στο παρελθόν είναι 2, το πολύ 3 στο 12ωρο. Εκπαιδεύεις τον εαυτό σου σε έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό. Μου πήρε και εμένα καιρό να προσαρμοστώ, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι έχω βρει τα πατήματά μου».

Πώς πήρες τον ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο»;

«Πέρασα από 5 κάστινγκ. To πρώτο ήταν το πιο επεισοδιακό. Ήμουν στην Ανάφη, έκανα ελεύθερο κάμπινγκ και με πήρε η casting director Μιράντα Ρωσταντή. «Έλα στην Αθήνα άμεσα, υπάρχει ένας ρόλος ο οποίος νομίζω πως σου ταιριάζει πολύ» μου είπε. Αν και είχα ενδοιασμούς, πήρα το επόμενο καράβι, ταξίδεψα 12 ώρες και πήγα κατευθείαν για να το κάνω και δεν το μετάνιωσα στιγμή».

Έχεις κοινά στοιχεία με τον Γεράσιμο;

«Πάντα όταν προσεγγίζεις έναν ρόλο το κάνεις μέσα από σένα. Κοινά στοιχεία μεταξύ μας δεν υπάρχουν πολλά. Το μόνο που θα μπορούσα να βρω είναι πως είναι ιδιαίτερα δοτικός και νομίζω πως και εγώ είμαι έτσι ως άνθρωπος», λέει στο ΟΚ

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved