Νίκος Κουκάς: «Εκεί καταλαβαίνω πως οι τηλεθεατές έχουν παθιαστεί με το Μαύρο ρόδο»
Media

Νίκος Κουκάς: «Εκεί καταλαβαίνω πως οι τηλεθεατές έχουν παθιαστεί με το Μαύρο ρόδο»

Ο 26χρονος ηθοποιός, Νίκος Κουκάς, που κάνει τη φετινή χρονιά το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από τη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» , μιλάει στο ΟΚ! για την προηγούμενη ζωή του στην Αμερική αλλά και τη σύντομη καριέρα του ως μοντέλο.

Στον δρόμο πλέον σε αναγνωρίζουν;

«Στην αρχή μού φαινόταν περίεργο που μου μιλούσε ο κόσμος. Τώρα το έχω συνηθίσει. Έχω ζήσει αστεία περιστατικά. Πρόσφατα με σταμάτησαν στα διόδια και μου μιλούσαν λες και απευθύνονταν στον ρόλο. Μια ατάκα που μου λένε συχνά είναι «πότε θα σταματήσεις να ενοχλείς την Ελισάβετ;». Υπάρχει στο μυαλό τους μια ακραία ταύτιση ανθρώπου και ρόλου που με εντυπωσιάζει. Εκεί καταλαβαίνω πως οι τηλεθεατές έχουν παθιαστεί με το Μαύρο ρόδο. Το διαχειρίζομαι όμως με χιούμορ».
Μεγάλωσες στην Αθήνα αλλά στα 18 έφυγες για σπουδές υποκριτικής στη Νέα Υόρκη.

Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

«Ευτυχώς από παιδί οι γονείς μου μου είχαν πει πως, αν ήθελα, θα μπορούσα να σπουδάσω στο εξωτερικό. Την Αμερική την επέλεξα γιατί είχα πάει στα 14 και μου άρεσε πολύ. Όταν πήρα τελικά την απόφαση και έγινα δεκτός στο ΝΥU Tisch School οf The Arts, δεν ήξερα τι σημαίνει Νέα Υόρκη. Είχα μια παιδική άγνοια. Όταν τελικά πήγα, τη λάτρεψα. Ένιωσα πως είναι το μόνο μέρος που μου ταίριαξε τόσο πολύ. Βέβαια, τις πρώτες μέρες μού φαίνονταν όλα τόσο ξένα και τεράστια. Με είχε πιάσει φόβος και δεν ήθελα να βγω από το δωμάτιό μου, αλλά τελικά ένα βράδυ θυμάμαι πως πήρα την απόφαση και λέω «αυτό είναι αυτό που θέλεις και πρέπει να κάνεις το βήμα». Είμαι ένας άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα. Έζησα 5,5 χρόνια στη Νέα Υόρκη».

Ασχολήθηκες και με το μόντελινγκ;

«Προέκυψε τυχαία. Είχα τελειώσει με τις σπουδές και επειδή η Νέα Υόρκη είναι μια ακριβή πόλη, αρχικά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Η αλήθεια είναι πως ήταν επικερδής δουλειά, η οποία μου άρεσε κιόλας. Έχει αρκετά κοινά με την υποκριτική, γιατί σε κάθε κόνσεπτ που καλείσαι να υπηρετήσεις στην πραγματικότητα ενσαρκώνεις έναν ρόλο. Το μόντελινγκ με βοήθησε πολύ να εξοικειωθώ με τον φακό. Αλλά ποτέ δεν υιοθέτησα την ταμπέλα του μοντέλου. Η υποκριτική είναι το πάθος μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved