Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας και η Αγγέλα συνασπίζονται βρίσκοντας σχέδιο εναντίον του Σώτου
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας και η Αγγέλα συνασπίζονται βρίσκοντας σχέδιο εναντίον του Σώτου

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας και η Αγγέλα συνασπίζονται βρίσκοντας σχέδιο εναντίον του Σώτου, την ώρα που ο Αλέξης, ο κοινωνικός λειτουργός, έχει σχέδιο να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, μέχρι να μάθει όσο περισσότερα γίνεται, για τον Παναγή και την Κατερίνα.

Η Χρύσα αντιμετωπίζει με φρίκη το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί στο σπίτι της ο Χαραλάμπης, ενώ η Βαλέρια επισκέπτεται τον Εγκέφαλο, ελπίζοντας πως θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να πάρει πίσω την περιουσία της.

Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος ανακαλύπτει κάτι πολύ ανησυχητικό σε σχέση με την αρκούδα. Κι ενώ ο Αλέξης είναι έτοιμος να απορρίψει την αίτηση της οικογένειας Τζούρα για την υιοθεσία, η Κατερίνα αποφασίζει να παρουσιάσει την Τούλα ως Κατερίνα Κυριαζή, για να σώσει την κατάσταση!

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Σύλβια θέλει να μάθει τι νιώθει ο παπάς για τη μαφιόζα, αλλά και να τιμωρήσει τον Σώτο και τον Πετράν για τα ψέματα που της είπαν. Κι ενώ ο εφοριακός μας είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τον συγχωρέσει η γυναίκα του, ο παπα-Νώντας μαθαίνει τα νέα για τη Βαλέρια και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Ο Τζώρτζης είναι απαρηγόρητος για το κακό που τους βρήκε με το σπίτι και προσπαθεί να βρει λύσεις, για να μη χρειαστεί να δουλέψει. Λύσεις προσπαθεί να βρει και η Χρύσα όμως, η οποία μαθαίνει ότι η μάνα της θα έρθει στον Πλάτανο να τη δει και θέλει να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος προχωράει σταθερά τα σχέδιά του, ενώ ο Ηλίας προτείνει στην Αγγέλα κάτι, που θα της αρέσει πολύ. Τι νέα βάσανα περιμένουν τους Πλατανιώτες και τι τρελή ιδέα έχει βάλει σε εφαρμογή ο αδερφός του Βαγγέλα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved