Survivor All Star: Ένταση μεταξύ Ρίας-Μαριαλένας, κλάματα για την Εύη: «Έχω έναν Χάρο από πάνω μου»
Media

Survivor All Star: Ένταση μεταξύ Ρίας-Μαριαλένας, κλάματα για την Εύη: «Έχω έναν Χάρο από πάνω μου»

Survivor All Star: Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το αποψινό επεισόδιο (31/1) και η ένταση ήταν έκδηλη στην καλύβα των Μπλε μετά το συμβούλιο και την ψηφοφορία των υποψήφιων προς αποχώρηση. 

Οι Μαχητές, ψήφισαν σχεδόν ο ένας τον άλλον και η Ρία έδειξε να ενοχλείται όταν έμαθε ότι η Μαριαλένα την είχε ψηφίσει. Της ζήτησε λοιπόν εξηγήσεις και εκείνη έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της. Για αρκετή ώρα οι δυο τους τσακώνονταν ενώπιον των συμπαικτών τους. Όμως, στο τέλος τελικά οι δυο τους έδειξαν να τα βρίσκουν και μάλιστα αγκαλιάστηκαν. Δείτε τι συνέβη ανάμεσά τους.

Η Εύη Σαλταφερίδου από την πλευρά της δείχνει να είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, και έβαλε τα κλάματα καθώς μιλούσε στην κάμερα. Η γνωστή γυμνάστρια έδειξε πολύ στενοχωρημένη μετά την ψηφοφορία αλλά και όσα είπε για εκείνη ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και μάλιστα επεσήμανε πως η ίδια άρχισε να θυμάται ξανά παλιές κακές συμπεριφορές και εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους πριν από πέντε χρόνια, όταν είχαν συμμετάσχει στο Survivor. «Ίσως ο Σώζων δεν πιστεύει στις δυνάμεις του» είπε η Εύη κλαίγοντας και δείχνοντας πραγματικά στενοχωρημένη.

Λίγο αργότερα, όταν την έπιασε ο καλός της φίλος Ηλίας Γκότσης, της είπε ότι πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να σταματήσει να ασχολείται με τον καθένα, λέγοντάς της πως καλό θα ήταν να εκφράζεται. Δεν ήθελε να τη βλέπει να κλαίει όμως εκείνη του είπε ότι είναι μεγάλη η πίεση που νιώθει. Δικαιολογήθηκε μάλιστα λέγοντας πως δεν μπορεί να έχει όλα αυτά που περνάει και να έχει έναν Χάρο πάνω από το κεφάλι της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved