Survivor All Star: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δόξα και τιμή στον Μπάρτζη... Αχ και να ήμουν εκεί»
Media

Survivor All Star: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δόξα και τιμή στον Μπάρτζη... Αχ και να ήμουν εκεί»

Survivor All Star: Ένα σχόλιο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Twitter αποκάλυψε ότι είναι με το μέρος του Νίκου Μπάρτζη που ξεσκέπασε κάποιους από τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με tweet της τοποθετήθηκε για όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν απόψε στο συμβούλιο δείχνοντας ξεκάθαρα πως στηρίζει την επιλογή του Νίκου Μπάρτζη να αποκαλύψει ότι είχε δει παίκτες της Κόκκινης ομάδας να μιλάνε με κινητό μέσα στη ζούγκλα.

«Δόξα και τιμή στον Μπάρτζη... Αχ και να ήμουν εκεί» σχολίασε με tweet της η όμορφη ξανθιά influencer και πρώην Survivor για να πάρει αμέσως την απάντηση από follower της: «Όταν αυτός έχει παρανομήσει στο παρελθόν, τρώγοντας και πίνοντας καφέ, όπως ο ίδιος ο φίλος του ο Τζέιμς, είπε, είναι αστείο να έχει μούτρα να μιλάει για παραβάσεις άλλων. Εκτός κι αν στο μυαλό του δεν είναι παράβαση, άλλοι να ψωμολυσσάνε και άλλοι να κρυφοτρώνε».

Το παραπάνω δεν έμεινε αναπάντητο από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία έγραψε: «Δεν έχει ίδια βαρύτητα το να κλέψω να φάω με το να μιλάω και να μπαίνω» για να λάβει την απάντηση: «Πέρσι πάντως τα κατάπιατε όλα και δεν είπατε τίποτα».

Όμως ούτε αυτό το άφησε αναπάντητο από την Ευρυδίκη η οποία έγραψε σε tweet της: «Εγώ δεν είδα ποτέ κανένα να μιλάει αν είχα δει θα μίλαγα... Ίσως έγιναν όταν έφυγα».

Όταν ρωτήθηκε: «Μακάρι να πας Ευρυδίκη μου, μόνο για πες μας τι θα έκανες αν ήσουν εκεί;» η Ευρυδίκη απάντησε: «Θα σηκωνόμουν να έφευγα γιατί είναι αδικία αυτό θα έκανα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved