Παγιδευμένοι: Αποθέωσαν οι τηλεθεατές τον Μαρκέτο για την παραίτησή του: «Μη διαχειρίσιμο»
Media

Παγιδευμένοι: Αποθέωσαν οι τηλεθεατές τον Μαρκέτο για την παραίτησή του: «Μη διαχειρίσιμο»

Παγιδευμένοι: Στο σημερινό επεισόδιο (31-1) παρακολουθήσαμε τον Δημήτρη να προσπαθεί, για ακόμα μια φορά, να κάνει τα πάντα, προκειμένου να γλιτώσει την Άννα από τη φυλακή, μιας και είναι άδικο που βρίσκεται εκεί. 

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και από την πρώτη στιγμή δεν έχει χάσει επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές...

Όλα όσα είδαμε απόψε στη σειρά Παγιδευμένοι...

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης δεν έχουν, πλέον, τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες.

Η Άννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα. Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της.

Ο Ανδρέας πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. Η Λίνα προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Άκη.

Ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. Από την άλλη, ο Σταύρος τον υποψιάζεται ότι έχει σχέση με την απόδραση του Άγγελου. Ο Αλέκος, όμως, έχει έναν κρυφό «άσσο» στο μανίκι του που θα ανατρέψει τα πάντα.

Μια από τις σκηνές που συγκλόνισαν τους τηλεθεατές ήταν εκείνη που ο Δημήτρης βρέθηκε σε σύγκρουση με τον ίδιο του τον εαυτό, μιας και είχε να αποφασίσει ανάμεσα στον έρωτά του για την Άννα, αλλά και την καριέρα του, μιας και γνώριζε πώς αν συνέχιζε από τη θέση του εισαγγελέα, δεν θα μπορούσε να μαθαίνει τίποτα για την υπόθεση. Έτσι, μετά από ένα ξέσπασμα, αποφασίζει να παραιτηθεί. Στο Twitter τα σχόλια ήταν αποθεωτικά...

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved