Survivor - Αλέξης Παππάς: «Χείμαρρος» κατά του Μπάρτζη – «Τότε ήταν δίκαιο για όλους τους παίκτες»
Media

Survivor - Αλέξης Παππάς: «Χείμαρρος» κατά του Μπάρτζη – «Τότε ήταν δίκαιο για όλους τους παίκτες»

Survivor all star: Ο Αλέξης Παππάς πήρε θέση για την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη στο τελευταίο συμβούλιο ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραβίασαν ένα σημαντικό κανόνα του παιχνιδιού αφού είχαν κινητό και η παραγωγή αποφάσισαν να… τις αποβάλουν από το survivor!

O Αλέξης Παππάς «κάρφωσε» τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς στο δικό τους Survivor έκανε παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή και οι δυο τους, όπως γράφει έκαναν καθημερινά βόλτες στο δάσος και άφησε να εννοηθεί πως ο Τζέιμς Καφετζής είχε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι κινητό.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς πήρε θέση και έγραψε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν 2 μήνες, είπε ότι δεν θα επιτρέψει ξανά συμπεριφορές όπως αυτή του James, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω ότι ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πολύ να κάνουν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση. Τότε μάλλον ήταν δίκαιο για όλους τους άλλους παίκτες».

Δείτε την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι αλλά και... τον Νίκο Μπάρτζη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved