Survivor: Η στιγμή που η Ασημίνα και η Δαλάκα παραβιάζουν τον κανόνα και ο Μπάρτζης τους βλέπει
Media

Survivor: Η στιγμή που η Ασημίνα και η Δαλάκα παραβιάζουν τον κανόνα και ο Μπάρτζης τους βλέπει

Survivor all star: Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε στο τελευταίο συμβούλιο ότι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν κινητό και μίλησαν με τους δικούς τους ανθρώπους, είχε ως συνέπεια η παραγωγή να αποφασίσει την απομάκρυνσή τους από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νίκος Μπάρτζης παρακολουθούσε τις δύο παίκτριες που έφευγαν μαζί έχοντας και τα σακίδιά τους και πήγαιναν στη ζούγκλα.

Ο Νίκος τις παρακολούθησε και είδε να έχουν κινητό κάτι το οποίο και αποκάλυψε στο τελευταίο συμβούλιο.

Η παραγωγή έκανε έρευνα και το συμβούλιο διεκόπη σύμφωνα με το Πρωινό Μας 16 ώρες.

Ανάμεσα στις έρευνες της παραγωγής με σκοπό να επιβεβαιώσει ότι ο Νίκος λέει την αλήθεια, ήταν και τα πλάνα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Στο εν λόγω πλάνο η παραγωγή δείχνει τις δύο κοπέλες να περπατάνε μαζί κατά μήκος της παραλίας και να απομακρύνονται και ο Νίκος να τις παρακολουθεί!

Δείτε και εσείς το πλάνο που "έκαψε" και τις δύο παίκτριες!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός, κατά την έναρξη του έκτακτου συμβουλίου, είπε χαρακτηριστικά: "Μετά από όλα όσα έγιναν εχθές, αναγκαστήκαμε να έρθουμε σε έκτακτο συμβούλιο επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν και έμειναν στον άερα. Έπρεπε να κάνουμε αυτήν την διακοπή και να επιστρέψουμε για να δούμε τι θα γίνει. Ήμασταν υποχρεωμένοι να έρθουμε σε επικοινωνία με πολύ κόσμο για να μάθουμε το τι έχει συμβεί και να δούμε αν οι ισχυρισμοί του Νίκου Μπάρτζη είναι αληθής και έχουν βάση...".

Ο Γιώργος Λιανός, μετά τα όλα όσα ειπώθηκαν παραδέχτηκε ότι μετά από έρευνα της παραγωγής όλοι οι ισχυρισμοί του Μπάρτζη είναι αληθείς και πως η απόφαση της παραγωγής ήταν να αποβληθούν από το ριάλιτι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και παραβίασαν έναν από τους σημαντικότερους κανόνες για το Survivor All Star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved