Survivor - Γιώργος Ταλάντσεβ: «Γι’ αυτό χρησιμοποίησα κινητό στο ριάλιτι»
Media

Survivor - Γιώργος Ταλάντσεβ: «Γι’ αυτό χρησιμοποίησα κινητό στο ριάλιτι»

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο πρώην παίκτης του Survivor, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έκανε μία αποκάλυψη με αφορμή το περιστατικό με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι λόγου κινητού.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ταλάντσεβ είπε: «Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα».


Και αποκάλυψε: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποίησε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια»!


Και πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved