Γενέθλια για τη Ζέτα Μισόκαλου: Η σχέση με την κόρη της Ελένη, η μεγάλη διαφορά τους και η αποκάλυψη
Media

Γενέθλια για τη Ζέτα Μισόκαλου: Η σχέση με την κόρη της Ελένη, η μεγάλη διαφορά τους και η αποκάλυψη

Γενέθλια έχει σήμερα, 1η Φεβρουαρίου η Ζέτα Μισόκαλου, η μαμά της Ελένης Μενεγάκη και της ευχήθηκε και στον αέρα της εκπομπής της στο Mega!

Μαμά και κόρη έχουν μία απίστευτη σχέση. Είναι αυτοκόλλητες και πολλές φορές η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στη μαμά της και πόσο την έχει βοηθήσει με τα παιδιά!

Μάλιστα σήμερα τόνισε ότι η μαμά της είναι στο σπίτι γιατί μία τα γενέθλια του Μάκη, μία της Βαλέρια, σήμερα τα δικά της και σε λίγες μέρες της Λάουρας και έτσι καθημερινά σβήνουν τούρτες στο σπίτι στα Μελίσσια.

Όσο για τη μεγάλη τους διαφορά; Η Ελένη έχει αναφέρει ότι η μάνα της λατρεύει το περπάτημα, ενώ εκείνη όχι και ακόμα και τις πιο κοντινές αποστάσεις τις κάνει με το αυτοκίνητο.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη είχε πει μέσα από την εκπομπή της για τη μαμά της:

«Όλοι κάποια στιγμή δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι; Όσο καλά και να περνάνε. Είναι αυτό που λες ότι θέλω να έχω τον δικό μου μικρό χώρο. Δεν υπάρχει το γιατί αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Εγώ θυμάμαι ότι το ονειρευόμουν, δεν το έκανα γρήγορα το να μείνω μόνη μου . Δε το είχα πει σε κανέναν όταν το είχα νοικιάσει για να φύγω. Το νοίκιασα, το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δε το είχα πει σε κανέναν γιατί θυμάμαι τη μάνα μου να λέει τι σου έχουμε κάνει σε διαφωνίες. Δεν υπάρχει πιο αυτοκόλλητος άνθρωπος με τη μάνα του από μένα ακόμα και τώρα αλλά σε διαφωνίες που της έλεγα ότι θα φύγω τη θυμάμαι να λέει γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, σου λέμε εμείς τίποτα; Δεν βγαίνεις;»!

Μάλιστα την εποχή του εγκλεισμού λόγου κορονοϊού, η μαμά της είχε πάει στην Κάρυστο με τον πατριό της και είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια πόσο της έλειπε: «Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα»!

Μάνα είναι μόνο μία και η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να της λέει σ’ αγαπώ με κάθε τρόπο! Όπως σήμερα που της ευχήθηκε και μέσα από την εκπομπή της!

Κυρία Ζέτα, χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσετε!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved