Μπουρδούμης: «Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν γι’ αυτό. Λάθος μου»
Media

Μπουρδούμης: «Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν γι’ αυτό. Λάθος μου»

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το πρωί της Τετάρτης (1-02).

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δίκη Φιλιππίδη λέγοντας μάλιστα πως έχει αγωνία για την απόφαση ενώ απάντησε και για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την συνεργασία του με τον ηθοποιό.

«Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν γι’ αυτό. Λάθος μου. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή η ιστορία έγινε πριν γνωρίσω τη Λένα Δροσάκη και είναι ίσως η μοναδική φορά που ένας άνθρωπος δέχτηκε κάτι τέτοιο στη δουλειά, εκδιώχθηκε. Με έναν τρόπο είχε πάρει μια ηθική ικανοποίηση και μία πρακτική ικανοποίηση. Ένας άνθρωπος αυτού του βεληνεκούς έφυγε από τη δουλειά και δεν έφυγε μία νέα ηθοποιός. Από εκεί και ύστερα, ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ό,τι θέλει.

Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε γι’ αυτήν την πράξη μου “σταυρώστε τον”. Εξήγησα και δεν χρειάζεται να εξηγώ ξανά και ξανά. Υπάρχει μία δίκη που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και καλό είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν έχω να απολογηθώ για την πράξη μου αυτή. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν. Έχω αγωνία για την απόφαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτή η ιστορία είναι 2 χρόνια. Υπάρχει μέσα μας καιρό», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Όσο για το αν θα μπορούσε να τον συγχωρέσει;

«Είναι πολύ λεπτά πράγματα αυτά. Ας αναλογιστεί ο ίδιος και όλοι αυτοί οι άνθρωποι τι έχουν κάνει. Ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι σπουδαίο αυτό που συνέβη, το μήνυμα που έχει περάσει στην κοινωνία», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved