Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα λιποθυμά και ο Δημοσθένης παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα λιποθυμά και ο Δημοσθένης παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα

Τι θα δούμε σήμερα, 2 Φεβρουαρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Η Μαργαρίτα αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να τη φιλοξενήσει για λίγες ημέρες στο σπίτι της, μέχρι να συνέλθει. Παράλληλα, τη συνοδεύει, μαζί με τη Χάιδω, στην κηδεία του Γεράσιμου.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης, άθελά του, βάζει τη Μυρτάλη σε υποψίες, καθώς μιλά με μεγάλη απαξίωση για τον θάνατο του Γεράσιμου. Η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου εντείνεται, με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος τούς μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα…

Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από τον Φίλιππο, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η Βασιλική δεν πείθεται από τις «καλές» προθέσεις της μητέρας της. Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη κι εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Μια ξαφνική λιποθυμία της Μαρίνας δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα. Εκείνη την ώρα, ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τη Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι. Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο Δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved