Μαύρο Ρόδο: Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη

Τι θα δούμε σήμερα, 2 Φεβρουαρίου στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο-κλειδί, πληροφορίες για έναν δικό του άνθρωπο, υπεράνω υποψίας. Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη και συλλέγει πληροφορίες.

Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν άλλη μια συνάντηση, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε: Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική. Ο Λευτέρης είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Η Ηγουμένη συνεχίζει να ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από τον Μητροπολίτη, δεν σταματά τις δολοπλοκίες της και προσπαθεί να εμπλέξει, για ακόμα μία φορά, τον Σαράντο. Ο Βίκος συναντά την Κύρα, ζητώντας τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία. Ο Πέτρος, παρακούει τις εντολές των γιατρών και βγαίνει από το νοσοκομείο με τη βοήθεια του Λουκά. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να κάνει μια σημαντική κίνηση προς την Αλεξία. Η εξέλιξη όμως, δεν είναι αυτή που θα περίμενε. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε έναν μάρτυρα-κλειδί. Η Ελισάβετ θα συναντήσει στη δουλειά του πατέρα της, τον τελευταίο άνθρωπο που θα περίμενε να βρει εκεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved