Άγρια γη: Η βεβαιότητα της Όλγας μετά το τεστ dna, φαίνεται ανεξήγητη στον Άρη - Sneak preview
Media

Άγρια γη: Η βεβαιότητα της Όλγας μετά το τεστ dna, φαίνεται ανεξήγητη στον Άρη - Sneak preview

Άγρια γη: Η βεβαιότητα της Όλγας (Ζ. Δούκα), μετά το τεστ dna ότι δεν είναι εκείνος ο Νικόλας, φαίνεται ανεξήγητη στον Άρη (Σ. Μιχαήλ).

Η Όλγα του δείχνει ξανά εμπιστοσύνη και του ζητά να την βοηθήσει να φτάσει στον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο). Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) είναι χαρούμενος με την προοπτική ότι θα έχει δικό του δωμάτιο στο καινούριο σπίτι του Στέφανου (Π. Σκαρμέας). Η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) δέχεται την πρόταση του Στέφανου (Π. Σκαρμέας) να τη φιλοξενήσει στο νέο του σπίτι και ο τελευταίος προσλαμβάνει μια κοπέλα για να την προσέχει, τη Ζωή (Κ. Κλαψινού).

Ο Περικλής (Π. Καρμάτης) καταφέρνει ξανά να παραπλανήσει τον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) και συνεχίζει τα απειλητικά του μηνύματα προς τον Αντώνη (Χ. Στυλιανού), ενώ ο Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου) κι ο Γρηγόρης (Ν. Αρβανίτης) διαπιστώνουν με ανακούφιση ότι η Όλγα δεν έχει μάθει τελικά την αλήθεια για την ταυτότητα του Άρη κι αυτό εξαιτίας του Λουκά (Ν. Βασιλειάδης), που έδωσε επί τούτου στο εργαστήριο άλλο dna για σύγκριση.

Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) είναι αισιόδοξος για την αθώωση της Νάντιας (Α. Ανδρέοβιτς) και της προτείνει να μείνουν μαζί, ενώ η Όλγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη (Κ. Σόμμερ).

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) κι ο Άρης εκφράζουν όλο και πιο θερμά τα αισθήματά τους, παρόλη την ανησυχία και την ενοχή του Άρη, αφού της κρύβει την αλήθεια, ενώ η Όλγα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία προκειμένου να ελέγχει τις κινήσεις της Μυρτώς.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved