Survivor All Star Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί
Media

Survivor All Star Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler: Μετά το άκρως επεισοδιακό συμβούλιο που παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ, οι ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν αρκετά.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι εκτός ριάλιτι... Πώς είναι η επόμενη μέρα για τους παίκτες του survivor;

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε κάποιους από τους παίκτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της παραγωγής, αλλά και κάποιοι άλλοι να είναι εμφανώς απογοητευμένοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο λέει: «Το αποτέλεσμα στο έκτακτο συμβούλιο με δικαίωσε. Όταν υπάρχουν κάποιες συμφωνίες πρέπει να τηρούνται κιόλας».

Ο δε Ηλίας Μπόγδανος τονίζει: «Γιατί ρε κορίτσια; Γιατί; Άξιζε τελικά για μια τρέλα της
της στιγμής;»

Και Κώστας Παπαδόπουλος απογοητευμένος λέει: «Αν έβλεπα έναν ντόπιο με ένα κινητό δε θα έμπαινα ο πειρασμός και μένα να πάρω τα παιδιά μου να ρωτήσω; Δε ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι».

Αυτοί που κινδεύουν αυτή την εβδομάδα για αποχώρηση είναι οι: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε ποιος αποχωρεί στην παρακάτω photo gallery, σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι αυτή την ώρα για το Survivor:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved