Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο παπάς περιφέρεται στο χωριό και όλα του θυμίζουν τη Βαλέρια
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο παπάς περιφέρεται στο χωριό και όλα του θυμίζουν τη Βαλέρια

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Κανέλλος, κατατρομαγμένος από την τρύπα στον φράχτη και την απόδραση της αρκούδας, έχει ξεχυθεί στο χωριό με την ντουντούκα και προειδοποιεί τους Πλατανιώτες να κλειστούν στα σπίτια τους, αλλά κανείς δεν φαίνεται να τον παίρνει στα σοβαρά εκτός από τον Πετράν, που υποψιάζεται πως αυτή η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος. 

Η Τούλα σε ρόλο Κατερίνας προσπαθεί να βοηθήσει τους φίλους της με την υιοθεσία και μοιράζει εγκεφαλικά. Τη χαριστική βολή, όμως, θα τη δώσει ο Σίμος, που θα βρεθεί την πιο ακατάλληλη στιγμή στο πιο ακατάλληλο μέρος.

Την ίδια ώρα, ο παπάς περιφέρεται στο χωριό και όλα του θυμίζουν τη Βαλέρια. Η Αγγέλα και η Σύλβια ανταλλάσσουν μυστικά και συμμαχούν, για να ξεσκεπάσουν τον Εγκέφαλο και να τον στείλουν από εκεί που ήρθε. Και μπορεί ο Σώτος να τρέμει με τις αποκαλύψεις, η Σύλβια όμως παραμένει ψύχραιμη, γιατί έχει… σχέδιο!

Στο σημερινό επεισόδιο

Ο Ηλίας και η Αγγέλα συνασπίζονται βρίσκοντας σχέδιο εναντίον του Σώτου, την ώρα που ο Αλέξης, ο κοινωνικός λειτουργός, έχει σχέδιο να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, μέχρι να μάθει όσο περισσότερα γίνεται, για τον Παναγή και την Κατερίνα. Η Χρύσα αντιμετωπίζει με φρίκη το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί στο σπίτι της ο Χαραλάμπης, ενώ η Βαλέρια επισκέπτεται τον Εγκέφαλο, ελπίζοντας πως θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να πάρει πίσω την περιουσία της.

Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος ανακαλύπτει κάτι πολύ ανησυχητικό σε σχέση με την αρκούδα. Κι ενώ ο Αλέξης είναι έτοιμος να απορρίψει την αίτηση της οικογένειας Τζούρα για την υιοθεσία, η Κατερίνα αποφασίζει να παρουσιάσει την Τούλα ως Κατερίνα Κυριαζή, για να σώσει την κατάσταση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved