Πηνελόπη Πλάκα: «Είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι καλά. Το «ταιριάζω απόλυτα» δεν υπάρχει»
Media

Πηνελόπη Πλάκα: «Είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι καλά. Το «ταιριάζω απόλυτα» δεν υπάρχει»

Η Πηνελόπη Πλάκα τι θεωρεί σέξι; Θα σκεφτόταν ποτέ την υιοθεσία; Θα έκανε σέξι φωτογράφιση; 

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται...

Ως άνθρωπος που δηλώνει ότι του αρέσει η συντροφικότητα, πιστεύεις ότι η απόκτηση παιδιού προϋποθέτει να έχεις βρει το άλλο σου μισό ή είσαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο της μονογονεϊκής οικογένειας;

Επειδή μου αρέσει η συντροφικότητα ως άτομο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχω σύντροφο για να δημιουργήσω οικογένεια. Στο δικό μου το μυαλό, αν θέλεις παιδί, μπορείς να το κάνεις όποιος κι αν είσαι, όπου κι αν είσαι.

Θα σκεφτόσουν ακόμα και την υιοθεσία;

Ναι. Δεν πιστεύω ότι, επειδή έχεις ένα σύντροφο, σημαίνει πως πρέπει να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα μου συμβεί ή όχι. Είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι καλά. Το «ταιριάζω απόλυτα» δεν υπάρχει.

Όταν κάνουμε παιδιά, αλλάζουν οι προτεραιότητες μας;

Αυτό είναι το φυσιολογικό. Αρκετά εγωιστές δεν είμαστε; Καιρός δεν είναι να βάλουμε λίγο πίσω το εαυτό μας για να φροντίσουμε και να κάνουμε ευτυχισμένο ένα αθώο πλάσμα; Για μένα, προσωπικά, μόνο χαρά θα ήταν αυτό. Δεν με τρομάζουν οι ευθύνες και αυτό είναι το μόνο που ζητάω από το σύντροφό μου, να μην είναι ευθυνόφοβος, γιατί μόνο τότε μπορώ να ταυτιστώ μαζί του.

Είσαι μια όμορφη γυναίκα με σεξαπίλ. Δέχεσαι το χαρακτηρισμό σέξι;

Αν με ρωτήσεις «τι είναι αντικειμενικά σέξι», δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω. Δεν ξέρω τι εννοείς σέξι, οπότε δεν ξέρω κι αν εγώ είμαι ή δεν είμαι σέξι. Ο καθένας το ορίζει διαφορετικά.

Οπότε, τι θεωρείς εσύ σέξι;

Σέξι για μένα είναι η Μόνικα Μπελούτσι. Το περπάτημα ενός ανθρώπου, η αύρα που βγάζει, το βλέμμα, η αυτοπεποίθησή του. Αυτά θεωρώ σέξι, όχι το μπούστο και την κοντή φούστα μιας γυναίκας ή τους κοιλιακούς ενός άντρα.

Ποιο είναι για σένα το πιο σέξι σημείο πάνω σου;

Νομίζω, τα μάτια μου. Το βλέμμα μου.

Θα έκανες σέξι φωτογράφιση;

Αν μου άρεσε το concept και δεν ήταν σεξιστικό αλλά καλλιτεχνικό, ναι. Ερχόμαστε σε αυτό τον κόσμο γυμνοί και το σώμα μας δεν έχει κάτι διαφορετικό από το σώμα των άλλων ανθρώπων. Βέβαια, παίζει ρόλο και η προσέγγιση. Έχω δει φωτογραφίσεις που δεν ταιριάζουν στη δική μου αισθητική.

Τι ονειρεύεσαι και τι θα ήθελες να καταφέρεις στη ζωή σου;

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω να ζήσω σε ένα νησί όπου το μόνο που θα κάνω θα είναι να φυτεύω λαχανικά και να κοιτάω τη θάλασσα. Άρα θα ήθελες και τα παιδιά σου να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ναι, αλλά το να μεγαλώνεις παιδιά έχει ευθύνες. Θα ήθελα να βρίσκομαι σε μια απλή αυλή και να φυτεύω τα λουλούδια μου. Στην Ικαρία, που πήγα φέτος, γνώρισα δύο ανθρώπους που ασχολούνται με τον αγροτουρισμό και ζουν από αυτό. Έχουν βρει τρόπο και να βγάζουν τα χρήματα που χρειάζονται για να ζουν και να είναι ήρεμοι και ευτυχισμένοι.

Τι θα συμβούλευες ένα νέο παιδί που θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμά σου;

Θα του έλεγα να απελευθερωθεί. Να μη φοβάται και να τρέξει. Κι ας φάει τα μούτρα του. Και τι έγινε; Θα ξανατρέξει και θα ξαναφάει τα μούτρα του. Αυτό είναι η ζωή, ένα παιχνίδι και πρέπει να m μάθουμε να παίζουμε.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved