Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις για την αποβολή Δαλάκα-Ασημίνας: «Δεν άξιζαν να είναι εδώ»
Media

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις για την αποβολή Δαλάκα-Ασημίνας: «Δεν άξιζαν να είναι εδώ»

Survivor All Star: Μουδιασμένοι είναι οι παίκτες και των δύο ομάδων με την απόφαση της παραγωγής του Survivor να αποβάλουν την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου

H αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είχε δει στο δάσος να έχουν κινητό, έφερε πολύ έντονες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους παίκτες.

Μετά την αποχώρηση των δύο κοριτσιών από τις παραλίες με συνοπτικές διαδικασίες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι είχαν να πουν πολλά για ό,τι είχε συμβεί.

Η Στέλλα δηλώνει θυμωμένη για ό,τι συνέβη σχολιάζοντας: «Karma is a b!@@$%... Δεν άξιζαν να είναι εδώ οι δύο κοπέλες».

Από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου σχολίασε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Δαλάκα έκανε κάτι τέτοιο».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συστρατεύτηκε με την παραγωγή λέγοντας πως το σωστό και το δίκαιο για όλους τους υπόλοιπους παίκτες ήταν οι δύο παίκτριες που είχαν παραβεί τους κανόνες, να αποβληθούν από το παιχνίδι.

Σε μια κουβέντα που είχαν οι Μπλε στην καλύβα όλοι μαζί, συζήτησαν το όλο θέμα η Ρία είπε ότι ήταν το πιο δίκαιο για όλους τους υπόλοιπους. Ο Γκότσης από την πλευρά του είπε ότι παρ' όλο που ήταν το δίκαιο, στενοχωριέται και είναι κρίμα που μία αθλήτρια σαν την Κατερίνα Δαλάκα τελειώνει έτσι την πορεία της στο φετινό Survivor All Star. «Άξιζε τελικά;» αναρωτήθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος τόνισε ότι αν δεν είχαν αποβληθεί τα δύο κορίτσια και δεν είχε αποδοθεί δικαιοσύνη ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Εύη επεσήμανε ότι δεν πιστεύει ακόμα ότι έκανε κάτι τέτοιο η Κατερίνα Δαλάκα.

Πάντως, σε ένα άλλο πηγαδάκι που έστησαν οι Μπλε, κάποιοι επεσήμαναν ότι με την αποχώρηση αυτή της Δαλάκα και της Χατζηανδρέου από την κόκκινη ομάδα θα ωφεληθούν οι Μαχητές αφού ήταν πολύ καλές παίκτριες στους στίβους μάχης.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος από την πλευρά του, κλαίγοντας σκεπτόμενος τα παιδιά του παραδέχτηκε on camera: «Θα έμπαινα στον πειρασμό να μιλήσω με τα παιδιά μου».

Τέλος από την πλευρά τους Μάριος Πρίαμος και Σάκης Κατσούλης τόνισαν ότι εφόσον υπάρχουν κανόνες στο παιχνίδι πρέπει όλοι να τους σέβονται και να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους.

Και οι Κόκκινοι όμως, ομάδα στην οποία ανήκαν η Δαλάκα και η Ασημίνα, συμφώνησαν με την απόφαση της παραγωγής να τις αποβάλλει από το παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved