Survivor All Star: Η... μπιφτέκα του μισθοφόρου, η ενόχληση της Μαριαλένας και η ανακούφιση του Σάκη
Media

Survivor All Star: Η... μπιφτέκα του μισθοφόρου, η ενόχληση της Μαριαλένας και η ανακούφιση του Σάκη

Survivor All Star: Μετά το αρχικό σοκ της αποβολής Δαλάκα-Χατζηανδρέου οι Μπλε και οι Κόκκινοι επέστρεψαν στον... μικρόκοσμο του Survivor για τις εξελίξεις στο παιχνίδι. 

Η Ρία Κολοβού η οποία χθες (31/1) βγήκε τέταρτη υποψήφια στους Μπλε προς αποχώρηση, δήλωσε ότι δεν θέλει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της με όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και πως δεν θέλει να γίνει λιοντάρι για να αντιμετωπίσει τα άλλα λιοντάρια που με στρατηγικές και διάφορες μηχανορραφίες προσπαθούν να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Η Ρία δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει και για τη Μελίνα που όπως είπε ενώ όταν πήγαν στο συμβούλιο της είχε πει ότι δεν θα την ψηφίσει προς αποχώρηση, τελικά άλλαξε γνώμη και συντάχθηκε με άλλους συμπαίκτες τους για να την βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση.

O Κώστας Αναγνωστόπουλος από την πλευρά του έκανε λόγο για «γύρισμα της μπιφτέκας» και «τριπλό λουπ» σε ό,τι αφορά τη χθεσινή ψηφοφορία και την υπόδειξη της Ρίας ως παίκτριας για αποχώρηση. Ο μισθοφόρος εκνευρίστηκε με τη σκέψη κάποιων συμπαικτών του που άλλοτε ψηφίζουν αγωνιστικά και άλλοτε με βάση τη συμπάθεια ή την αντιπάθεια που έχουν με κάποιον συμπαίκτη τους.

H Μαριαλένα από την πλευρά της μίλησε για τις έξι ψήφους που είχε από συμπαίκτες της για αποχώρηση όμως τελικά δεν βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση καθώς υπερίσχυσαν εκείνες της Ρίας. Όμως, όπως τόνισε, ενοχλήθηκε από την ψήφο του Ηλία Γκότση εις βάρος της σχολιάζοντας πως ό,τι κάνει μέσα στο παιχνίδι είναι στρατηγική του για την καλή του εικόνα στο κοινό.

Ο Σάκης Κατσούλης από την πλευρά του έδειξε ανακουφισμένος με το γεγονός ότι η Μαριαλένα τη γλίτωσε την τελευταία στιγμή από το να βγει υποψήφια προς αποχώρηση, επισημαίνοντας όμως πως η σύντροφός του δεν είναι η Μαριαλένα του Survivor του 2021 καθώς δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της στο παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved