Survivor All Star-Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η ηλικία, ο εθελοντισμός & η ανατροπή με την αποχώρησή του
Media

Survivor All Star-Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η ηλικία, ο εθελοντισμός & η ανατροπή με την αποχώρησή του

Το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο πολύ νωρίς μιας και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Έχοντας να αντιμετωπίσει τη Ρία Κολοβού, τον Κρις Σταμούλη και την Εύη Σαλταφερίδου, ήταν μεγάλη ανατροπή το γεγονός ότι το κοινό αποφάσισε να διώξει από το παιχνίδι.

Ο μισθοφόρος ή πειρατής όπως τον αποκαλούν οι φίλοι μετά τη θητεία του ως μισθοφόρος σε μία πολύ επικίνδυνη δουλειά στη Σομαλία και συγκεκριμένα σε καράβια φυλάσσοντάς τα από την εισβολή πειρατών, στην πρώτη συμμετοχή του στο Survivor το 2017 είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και από τότε είχε γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Λίγοι θα θυμάστε ότι ο 38χρονος άντρας υπήρξε έναν χρόνο μετά το Survivor και παίκτης του Nomads 2 όπου όμως ούτε εκεί κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Ο Κώστας πάντως, φρόντισε να διατηρήσει τη δημοφιλία του όλα αυτά τα χρόνια, κερδίζοντας το κοινό με τον εθελοντισμό του.

Μάλιστα στις φωτιές της Έυβοιας τον Αύγουστο του 2021 που είχαν κατακάψει τα πάντα στο πέρασμά τους, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε ριχτεί στις μάχες με τις φλόγες με αυταπάρνηση. «Την ώρα που προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά δεν έχουμε νερό, δεν έχουμε υδροφόρες. Εδώ που είμαι τώρα μπαίνω μέσα στη φωτιά εγώ μαζί με δύο πυροσβέστες και είμαστε χωρίς μάσκες. Επικρατεί ένα χάος, αν δεν φέρουν γρήγορα νερό, θα καεί το χωριό. Βρισκόμαστε στην Εύβοια, στο Ελληνικό. Σας παρακαλούμε φέρτε μας μάσκες και νερό!», είχε πει τότε στο gossip-tv.gr ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Και δεν είναι η μόνη κίνησή του που δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία. Ο Κώστας με κάθε τρόπο και όποτε μπορεί λέει πάντα «ναι» σε δράσεις για τον συνάνθρωπο ή ακόμα και για τους τετράποδους φίλους μας.

Η ηθοποιός αδελφή του και οι φίλοι

Μπορεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος να μην έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, όμως έχει η αδελφή του Μένια Αναγνωστοπούλου η οποία στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές ανάμεσά τους και το επιτυχημένο σίριαλ “Φίλα το βάτραχό σου”. Ο μισθοφόρος έχει ακόμα έναν αδελφό με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι. Το ίδιο δεμένος είναι βέβαια και με τη Μένια με την οποία μάλιστα έχουν και κοινές παρέες.

Όσο για τους φίλους του, έχει διατηρήσει δυνατές σχέσεις με ανθρώπους που γνώρισε στο πρώτο Survivor με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Σπαλιάρα με τον οποίο έχουν κοινές ανησυχίες και όνειρα για το μέλλον.

Φέτος, η κατάσταση στο Survivor All Star φαίνεται πως δεν τον... σήκωνε αφού έφυγε από το παιχνίδι πριν καν συμπληρώσει έναν μήνα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Λίγο το γεγονός ότι δεν κατάφερε να δείξει δυναμισμό στους στίβους μάχης, λίγο το γεγονός ότι δεν μπορούσε και ο ίδιος να βλέπει κάποιους συμπαίκτες του να γυρνούν την... μπιφτέκα, δεν ήθελε και πολύ για να δει την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved