Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!
Media

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor All Star: Η εβδομάδα που διανύουμε δεν πήγε πολύ καλά για τους Μπλε αφού οι Κόκκινοι για ακόμα μία συνεχόμενη φορά απόψε (1/2) κατέκτησαν τη νίκη. 

Ο αποψινός στίβος μάχης ήταν αρκετά απαιτητικός αλλά και τα έπαθλα που θα απολάμβανε η νικήτρια ομάδα άξιζαν τον κόπο καθώς επρόκειτο για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού κύκλου.

Οι Κόκκινοι, έχοντας τον δυναμισμό και τη... φόρα από τις νίκες των προηγούμενων ημερών, κατέβηκαν στον στίβο μάχη με αέρα... νικητή και από την πρώτη στιγμή έδειξαν την υπεροχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν και τις τρεις ασυλίες, βγάζοντας στον τάκο μόνο παίκτες από την Μπλε ομάδα και συγκεκριμένα την Εύη Σαλταφερίδου, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τη Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλη.

Οι κόκκινοι κατάφεραν να υπερισχύσουν με σκορ 10-2, κατακτώντας και το δικαίωμα να έχουν μία επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Επιπλέον θα μπορούσαν να απολαύσουν και έπαθλο φαγητού που θα τους δώσει ενέργεια και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν την πείνα τους.

Δείτε το βίντεο με το τελευταίο ματσάρισμα και την κατάκτηση της νίκης από τους κόκκινους:

Μετά την ήττα τους, φυσικά, οι Μπλε για ακόμα μία φορά προσπάθησαν να βρουν τον λόγο που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ούτε μία φορά κάποιο έπαθλο αυτή την εβδομάδα, με την γκρίνια και την κατήφεια φυσικά να έχουν τον πρώτο λόγο από άποψη ψυχολογίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved