Γιάννης Σμαραγδής: «Η σύζυγός μου μού είπε να πάψω να είμαι σε κατάθλιψη μετά τον θάνατό της»
Media

Γιάννης Σμαραγδής: «Η σύζυγός μου μού είπε να πάψω να είμαι σε κατάθλιψη μετά τον θάνατό της»

Στούντιο 4: Ο Γιάννης Σμαραγδής ήταν σήμερα (1/2) καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

«Ήμουν στα χαμένα μέχρι και πριν από λίγο καιρό, για αυτό μου έφυγαν και πράγματα. Το πέρασα όμως και σήμερα δεν είμαι έτσι. Γι’ αυτό έκανα και διάφορες σαχλαμάρες, μου έφευγαν πράγματα σε συνεντεύξεις. Δεν ήμουν καλά, το είπα και στον Καπουτζίδη. Του είπα "ξέρεις, έχω κάτι κενά γιατί περνάω μια δύσκολη περίοδο" και το κατάλαβε. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ταλαντούχος και καλός άνθρωπος. Εδώ και έξι μήνες εκπαιδεύομαι», είπε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής και συνέχισε:

«Τώρα όμως δυο φορές, δυο νύχτες την είδα στον ύπνο μου. Θα σας πω ακριβώς τι είδα που δεν το έχω πει ποτέ. Μόνο στον γιο μου το έχω πει. Είμαστε με την Ελένη σε ένα δωμάτιο, που έμοιαζε να είναι το σπίτι μας και αισθανόμουν ότι χωρίζουμε. Σαν να παίρνουμε διαζύγιο ήταν η αίσθηση. Κατεβήκαμε λοιπόν σε μια παραλία, εκεί με τράβηξε ένας άνθρωπος για να με ρωτήσει κάτι και την έχασα για λίγο. Μετά γύρισα και είδα ότι ήταν ένα μικρό καραβάκι που ήταν κόσμος που έμπαινε και μέσα η Ελένη. "Την χάνω, φεύγει" λέω.

Σήκωσε το κεφάλι της, μου χαμογέλασε και μετά αυτή η βάρκα έφυγε προς μια κατεύθυνση που ήταν ακροβολισμένες δυο πλευρές του λιμανιού, είχε μια ελαφριά ταραχή εδώ και εκεί ήταν ήρεμα. Σαν να πήγαινε αυτό το καραβάκι σε ένα μεγαλύτερο. Δηλαδή με αποχαιρέτησε και μου ζήτησε να πάψω να βρίσκω τρόπο να είμαι σε κατάθλιψη. Αυτό μου είπε. Την άλλη μέρα ξύπνησα σοκαρισμένος, μετά προσπάθησα να το ερμηνεύσω και το ερμήνευσα με αυτόν τον τρόπο. Μέχρι τότε ήμουν στα όρια της κατάθλιψης και το καταλάβαιναν οι φίλοι μου».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved