Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι - Ο Βίκος πλέον εκτός ελέγχου
Media

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι - Ο Βίκος πλέον εκτός ελέγχου

Μια σειρά από εκπλήξεις και ανατροπές πρόκειται να δούμε, προσεχώς, στο «Μαύρο ρόδο».

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος έρχονται πιο κοντά από ποτέ και γίνονται ζευγάρι! Παράλληλα, ο Βίκος συνεχίζει να σκορπά τον θάνατο και τώρα βάζει στο στόχαστρό του έναν στενό συνεργάτη του.

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους, ένιωσαν μια αμοιβαία έλξη. Όσο κι αν εκείνος την κυνηγά και τη διεκδικεί, η δόκιμη μοναχή προσπαθεί να παραμείνει προσηλωμένη στην αποστολή που έχει: να υπηρετεί τον Θεό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Οι δύο νέοι έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται πιο κοντά και αιτία γι’ αυτό είναι η περιπέτεια που πέρασαν με την απαγωγή τους από τον Κροάτη, τον Ιβόρ. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Πέτρος συναντάει την Ελισάβετ με σκοπό να συζητήσουν όλα αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή τους και θα τους ενώνουν για πάντα. Μάλιστα, προσπαθώντας να μην επαναλάβει κάποια λάθη του παρελθόντος, της ζητάει να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Από τότε, π απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ μειώνεται, με τη βοήθεια του Λευτέρη, ο οποίος έχει αναλάβει να μεταφέρει την κόρη του από τη Γερακιανή στην Πάτρα. Συγχρόνως, ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να βρει την Ελισάβετ και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του βλέποντας την παιδική του φίλη δίχως ράσο.

Τη ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να εγκαταλείψει οριστικά το μοναστήρι και εκείνη το αρνείται με μεγάλο σθένος. Του εξηγεί πως απλώς, θέλει λίγο χρόνο να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της. Κάποια στιγμή, όμως, είναι μάρτυρας μίας συνάντησης της Ελισάβετ και του Πέτρου και τους βλέπει να φιλιούνται. Ο νεαρός καταρρακώνεται και πιστεύει ότι η Ελισάβετ έχει κάνει την επιλογή της. Πράγματι, η δόκιμη μοναχή παραδέχεται για πρώτη φορά τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για τον Πέτρο και παίρνει μια απόφαση ζωής. Να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί του, μέχρι που γίνονται επίσημα ζευγάρι!

Ο Βίκος εκτός ελέγχου! Σκορπά τον τρόμο!

Ο Βίκος, μετά τον φριχτό θάνατο που βρήκε εξαιτίας του η Αγγελική, έχει να διαχειριστεί διάφορα προβλήματα. Πλέον, νιώθει έντονα ότι πατάει σε ένα ναρκοπέδιο. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται για τον αδίστακτο άντρα. Και αυτό γιατί η Κύρα ακούει μια συζήτησή του με τον Δαμαλά και μαθαίνει για τον Ιβόρ. Τότε, τον υποψιάζεται για τα δεινά που έχουν βρει τελευταία την οικογένεια Καστρινού.

Σύντομα, ο Βίκος πληροφορείται για όλες τις υποψίες της Κύρας και προσπαθεί να τις διαλύσει. Άλλοτε τα καταφέρνει και άλλοτε όχι. Κανείς βέβαια από τους δύο δεν θα κάνει πίσω. Η Κύρα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει στο να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δολοφόνος της κόρης της. Και μάλιστα κινείται υπόγεια για να τα καταφέρει. Από την άλλη, ο Βίκος την έχει υπό στενή παρακολούθηση και είναι έτοιμος να επέμβει για να μην αποκαλυφθεί η δράση του. Και όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, δεν θα διστάσει να σκορπίσει ξανά τον θάνατο και να βγάλει από τη μέση όποιον τον απειλήσει. Κάτι που δεν αργεί να συμβεί καθώς ο Βίκος οργανώνει ακόμη ένα σχέδιο δολοφονίας και μία άγρια επίθεση!

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved