Παγιδευμένοι - Μεγάλη ανατροπή: Η Άννα ξανά στη φυλακή – Παγιδεύουν τον Δημήτρη
Media

Παγιδευμένοι - Μεγάλη ανατροπή: Η Άννα ξανά στη φυλακή – Παγιδεύουν τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Τίποτα δεν μένει ως έχει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο Δημήτρης και η Άννα, μετά την αποφυλάκισή της είναι ξανά στο στόχαστρο και όσοι τους πολεμούν καταφέρνουν να τους διαλύσουν. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, όλοι προσπαθούν να βρουν ποιος είναι ο δολοφόνος του Αγγέλου αλλά και πώς βρέθηκε η Άννα στον τόπο του εγκλήματος. Εν τω μεταξύ, όσο οι μέρες περνούν, η τελευταία με τον Δημήτρη ενώνονται ξανά και ευτυχισμένοι ξεκινούν μια νέα ζωή.

Όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει και τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τη σχέση τους. Ωστόσο, ο Αλέκος και η Κλειώ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλείσουν πάλι την Άννα στη φυλακή. Ένα στοιχείο που θα βρεθεί στο σημείο του φόνου του Αγγέλου θα τους βοηθήσει να πλησιάσουν τον στόχο τους.

Κι ενώ η Άννα και ο Δημήτρης δείχνουν να ηρεμούν, τα αποτελέσματα DNA από το εγκληματολογικό εργαστήριο για τα όσα βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας του Αγγέλου αποκαλύπτουν κάτι που δεν περιμένει κανείς τους. Βρίσκουν τα αποτυπώματα του Δημήτρη και όλοι είναι σίγουροι ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί.

Ποιος, όμως, θέλησε να ενοχοποιήσει τον εισαγγελέα και τον παγίδευσε; Σε μία προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διαφθορά στη Σήμανση, ο Σταύρος και ο Σπύρος θα στραφούν για βοήθεια στο λάθος άτομο, ενώ ο Αλέκος δεν χάνει χρόνο να κατηγορήσει τον Δημήτρη και να κάνει τα πάντα για να γυρίσει η Άννα στη φυλακή. Και όπως θα δούμε, θα τα καταφέρει πολύ σύντομα. Η σύλληψη της Άννας για τον φόνο του Αγγέλου είναι γεγονός και σοκάρει τον Δημήτρη.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved