Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα έγκυος! Ο Ιάσονας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Media

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα έγκυος! Ο Ιάσονας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να έρχονται πολύ κοντά.

Εκείνη αναγνωρίζει πια όσα κάνει ο άντρας τόσο για το δικό της καλό όσο και για το καλό του μικρού Γιωργάκη, οπότε αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του ως σωστή σύζυγος και μάλιστα κάνουν έρωτα.

Σύντομα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN, η Αλεξάνδρα έχει ζαλάδες και τάση για εμετό. Αμέσως, την πηγαίνουν στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις αίματος δείχνουν πως είναι ξανά έγκυος!

Το νέο για την εγκυμοσύνη της αφήνει άπαντες μουδιασμένους και κυρίως τον Ιάσονα, ο οποίος είναι σίγουρος ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Επιτίθεται στην Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα.

Δηλαδή ότι ο Γιωργάκης δεν είναι δικό του παιδί αλλά του Μάρκου. Από τότε, ο Ιάσονας βυθίζεται στο σκοτάδι του και περνάει ώρες μόνος του, στο γραφείο. Αισθάνεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα αλλά ούτε και πως μεγαλώνει παιδιά άλλων αντρών.

Έτσι, λοιπόν, παίρνει το περίστροφό του και το στρέφει στο κεφάλι του με σκοπό να δώσειτέλος στη ζωή του. Προτού πατήσει τη σκανδάλη, όμως, εμφανίζεται σαστισμένη η Μαργέτα, η οποία τον εκλιπαρεί να μην κάνει καμιά τρέλα. Μάλιστα, του εκμυστηρεύεται την πεποίθησή της πως το παιδί είναι δικό του και γι’ αυτό τον παροτρύνει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Ο Ιάσονας πείθεται και πηγαίνει στην Αθήνα για να κάνει νέες εξετάσεις και, λίγες ημέρες μετά, του ανακοινώνουν πως μπορεί να κάνει παιδιά!

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved