Παγιδευμένοι: Η Υβόννη στο στόχαστρο - Τα ψέματά της αποκαλύπτονται
Media

Παγιδευμένοι: Η Υβόννη στο στόχαστρο - Τα ψέματά της αποκαλύπτονται

Παγιδευμένοι: Οι καταθέσεις για τον φόνο του Άγγελου συνεχίζονται και τόση η Υβόννη όσο και η Κλειώ μπαίνουν στο στόχαστρο του εισαγγελέα. 

Παράλληλα, η Χρύσα έρχεται αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη αλήθεια και καταρρακώνεται, ενώ ο Δημήτρης και η Άννα έρχονται κοντά!

Η Άννα, μετά την παρέμβαση της Κατερίνας, αποφυλακίζεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πάλι μαζί και αποφασισμένοι να δώσουν, ενωμένοι, τη μάχη για την αθώωσή της. Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Άννα πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του τού λέει ψέματα για το πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου.

Και επιβεβαιώνεται, καθώς το μυστικό της Υβόννης για το πού ήταν και με ποιον αποκαλύπτεται: Εν τω μεταξύ, η Νατάσσα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Δανάη για τον πραγματικό της πατέρα κι εκείνη, έξαλλη και πληγωμένη, φεύγει από το σπίτι. Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί τα πράγματα, τώρα που η κοπέλα γνωρίζει την αλήθεια, ενώ η Δανάη παίρνει μια απόφαση που ταράζει τη Νατάσσα.

Την ίδια ώρα, η Άννα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να θυμηθεί τι συνέβη τη μοιραία νύχτα. Οι δυο τους προσπαθούν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της δικηγόρου για να φτάσουν στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Αγγέλου ήταν γυναίκα.

Η Χρύσα αντιμέτωπη με μια σκληρή αποκάλυψη

Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή, ενώ εκείνη μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του εισαγγελέα για να τη βοηθήσει με την υπόθεσή της και η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη. Δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας. Την ίδια στιγμή, ο Άκης μπλέκει τον Θοδωρή, τη Νεφέλη, τη Δανάη και τη Λίνα σε άλλη μία παράνομη δοσοληψία, η οποία πρόκειται να αποδειχθεί επικίνδυνη για την παρέα των παιδιών. Ταυτόχρονα, η Χρύσα έρχεται αντιμέτωπη με μια συγκλονιστική αποκάλυψη σε σχέση με τη Δώρα και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει.

Παράλληλα, ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη, ενώ ο Σταύρος την καλεί για μία νέα κατάθεση. Εν τω μεταξύ, μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη. Από την άλλη, ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά. Στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία, όμως, περνάει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλημμα. Ταυτόχρονα, η Ειρήνη λαμβάνει ένα απροσδόκητο μήνυμα από τον Κοσμά, που την αναστατώνει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πολύ κοντά, θα καταφέρουν αυτή τη φορά να ξεπεράσουν όλα όσα τους κρατούν παγιδευμένους τον έναν μακριά από τον άλλον;

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved