Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη υπαινίσσεται ότι ο Θέμης είναι πατέρας της Όλγας και εκείνος τρελαίνεται!
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη υπαινίσσεται ότι ο Θέμης είναι πατέρας της Όλγας και εκείνος τρελαίνεται!

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ την αλήθεια για το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Στέλιος Διακοσάββας και η κοπέλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Παράλληλα, η Πολυξένη υπαινίσσεται στον Θέμη ότι, πιθανόν, να είναι ο βιολογικός πατέρας της Όλγας και εκείνος τρελαίνεται!

ηγουμένη μαθαίνει για τις νέες δολοπλοκίες που ετοιμάζει η Κασσιανή και την τιμωρεί. Συγκεκριμένα, δίνει εντολή να κρατηθεί στο κελί της, μέχρις ότου κάνει μια συζήτηση με τον Γιώργο. Γρήγορα, εκείνος ανακαλύπτει την κράτηση της μοναχής και εκβιάζει την ηγουμένη με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν της. Η τελευταία σαστίζει και προσπαθεί να τον πάρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευσή κτημάτων του μοναστηριού.

Όμως ο άντρας αρνείται κατηγορηματικά. Βέβαια, όλα αυτά δεν αργούν να φτάσουν στ’ αυτιά του μητροπολίτη, ο οποίος ζητάει από την Κασσιανή να διακόψει κάθε επαφή με τον Γιώργο, ενώ η ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεσή της. Παράλληλα, ο Πέτρος πηγαίνει στη Γερακιανή για να συναντήσει την Ελισάβετ και της ζητάει να πάρει τις αποφάσεις της για τη μεταξύ τους σχέση. Αυτή η συνάντηση, όμως, δεν αρέσει καθόλου στον Γεράσιμο, ο οποίος προβαίνει σε μία αποκάλυψη. Όταν μένει μόνος με την Ελισάβετ, της λέει ότι το μοιραίο βράδυ που πήγε να τη βιάσει ο Στέλιος Διακοσάββας κι εκείνη τον τραυμάτισε καρφώνοντάς τον με την πιρούνα κήπου ήταν κι εκείνος εκεί και του έδωσε τη χαριστική βολή. Στην Πάτρα τώρα, ο Θέμης διαπιστώνει με ανησυχία ότι η Αλεξία φέρεται με διαφορετικό τρόπο και δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει. Αγνοεί, όμως, ότι εκείνη και ο Βίκος συναντιούνται κρυφά και συζητούν για την Αγγελική.

Η Θάλεια ανακαλύπτει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση του Βίκου

Η Θάλεια συνεχίζει να ερευνά τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου και πέφτουν στα χέρια της κάποια στοιχεία για τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας. Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης μαθαίνει για τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο και ζητάει εξηγήσεις, ενώ το ίδιο ακριβώς πράττει και ο Θέμης. Η κοπέλα ξεσπάει και τα βάζει με όλους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν για το τι θα κάνει. Φυσικά, αυτά τα λόγια προκαλούν ρήξη στη σχέση της με τον Παναγιώτη. Στο ηγουμενοσυμβούλιο, η Φιλαρέτη αναλαμβάνει την ευθύνη της ανακοίνωσης των αλλαγών που χρειάζονται για να διασωθεί το μοναστήρι από τους κινδύνους που παραμονεύουν.

Παραιτείται από την ηγουμενία και η Κασσιανή δεν κρύβει τη χαρά της. Λίγο μετά, η Αυξεντία αποφασίζει να διεκδικήσει τη θέση και η Κασσιανή κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Και τα καταφέρνει. Η πρώτη αποσύρε τ ην υποψηφιότητά της για ηγουμένη, αφήνοντας μοναδική υποψήφια την Κασσιανή. Από την άλλη, η Πολυξένη και η Όλγα βρίσκονται σε κόντρα, με την τελευταία να απαιτεί να μάθει την ταυτότητα του βιολογικού της πατέρα. Την επομένη, η Πολυξένη επικοινωνεί με τον Θέμη για να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται και πάνω στη συζήτηση υπαινίσσεται ότι πιθανόν να είναι βιολογικός πατέρας της Όλγας. Ο Θέμης τρελαίνεται στη σκέψη πως η κοπέλα είναι δικό του παιδί καθώς κάτι τέτοιο θα άλλαζε όλη του τη ζωή.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved