Πάνος Μιχαλόπουλος: Ένα βήμα πριν από τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση - Η τελευταία εμφάνισή του
Media

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ένα βήμα πριν από τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση - Η τελευταία εμφάνισή του

 

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι σε συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε όλο το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Πρωινό μας» για την επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος συζητά με τον Μανούσο Μανουσάκη να επιστρέψει τηλεοπτικά. Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στο reboot της σειράς «Τμήμα ηθών» που θα προβληθεί ξανά από τον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος αναμένεται να γίνουν πολλά guests από ηθοποιού που έλαβαν μέρος στην πρωτότυπη σειρά.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο συζητήσεων προκειμένου να επιστρέψει στη σειρά. Η διαπραγμάτευσή γίνεται μεταξύ του Μανούσου και του Πάνου. Είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και ο Μανούσος αισιοδοξεί ότι αυτή η συμφωνία θα κλείσει όπως και ότι θα γίνουν κάποια γκεστ από παλαιότερους ηθοποιούς που ήταν στη σειρά».

Να σας θυμίσουμε ότι το «Τμήμα Ηθών» είναι μία ελληνική αστυνομική κοινωνική τηλεοπτική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 1992-1995, που δημιουργήθηκε από τον Μανούσο Μανουσάκη και προβλήθηκε από τις 15 Σεπτεμβρίου του 1992 μέχρι τις 20 Ιουνίου του 1995.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2011 παρευρισκόμενος σε εγκαίνια καταστήματος και εκ τότε δεν το είδαμε.

Ο παραγωγός Ηλίας Βασίλογλου έβγαλε μια selfie με τον πρωταγωνιστή και τη δημοσίευσε στο facebook και μείναμε άφωνοι την περασμένη χρονιά γιατί όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Στην τελευταία του συνέντευξη είχε πει: «Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Ολα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις» αναφέρει και μας «ξεναγεί» στη σημερινή πραγματικότητά του. «Οπως σου έχω πει, είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Στη συνέχεια της συζήτησης η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση για ένα τέτοιο ίνδαλμα (όπως ήταν εκείνος) να φύγει μακριά από όλους και όλα. «Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου.

Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Εκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό».

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας αλλά και πώς είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved