Ναταλία Γερμανού: Μένει στον Alpha και παίρνει δεύτερη εκπομπή!
Media

Ναταλία Γερμανού: Μένει στον Alpha και παίρνει δεύτερη εκπομπή!

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τη Ναταλία Γερμανού να μετακομίζει την επόμενη σεζόν από τον ALPHA, αφού ο σταθμός ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο σταθμός μάλιστα τόνισε: «Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA».

Βέβαια είναι αλήθεια πως η παρουσιάστρια είχε δεχτεί προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, έχοντας όμως άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του ALPHA, αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της.

Το καινούριο συμβόλαιό της είναι για τα επόμενα δύο χρόνια και μάλιστα σε αυτό αναφέρεται ότι, εκτός από την εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται!», θα αναλάβει και την παρουσίαση ενός βραδινού project, που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το «Secret Song».

Αν βέβαια στο πρόγραμμα του ALPHA ενταχθεί την επόμενη σεζόν και το «Fame Story», εκτιμάται ότι η Ναταλία θα έχει σημαντικό ρόλο και σε αυτό, αφού ήταν μία από τις… εμβληματικές παρουσίες του τάλεντ σόου στο ξεκίνημά του στη χώρα μας.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved