Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Από σένα που είσαι ευφυέστατος πολυπράγμων δεν το περίμενα»
Media

Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Από σένα που είσαι ευφυέστατος πολυπράγμων δεν το περίμενα»

O Γιώργος Λιάγκας απάντησε μέσω της εκπομπής του στις νέες δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Mega Καλημέρα!

Ο Λάκης είπε για τις πρωινές εκπομπές σχολίασε: «Βλέπω ότι τα πρωινά το παρατραβάνε. Δεν διαφωνώ με το να εξετάζει μια εκπομπή τα δεδομένα ενός πράγματος που συμβαίνει στην κοινωνία… Ο καθένας που δεν έχει γνώση, να θέλει να πει την άποψη του, δεν με βρίσκει σύμφωνο».

Ο Λιάγκας μετά από τις άνωθεν δηλώσεις του Λάκη είπε: «Άλλο αυτό που είπες χθες ότι «βάλτε κελιά στις εκπομπές» κι άλλο αυτό που λες ότι «στην προσπάθεια να δώσουν τα πρωινά πληροφορία, μπορούν να δώσουν και πληροφορία που δεν είναι απολύτως ακριβής». Επίσης, θα σου πω και κάτι, ας μην κάνουμε τους αγίους στην τηλεόραση, όλοι έχουμε έναν μπούσουλα. Τα νούμερα. Αν ο κόσμος ήθελε να του παίζω τρεις ώρες Survivor, για μένα είναι πιο εύκολο από το να καθόμαστε μέχρι τη 1 το βράδυ να ψάχνουμε θέματα και καλεσμένους. Εύκολη τηλεόραση είναι αυτή, έχω ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο και δικαιώνει ο κόσμος την επιλογή αυτής της ομάδας. Δεν σημαίνει ότι όλες οι εκπομπές στην ίδια ζώνη είναι ίδιες.»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε ο παρουσιαστής του Πρωινού: « Από σένα που είσαι ευφυέστατος, πολυτάλαντος και πολυπράγμων δεν το περίμενα. Και δεν το περίμενα, ειλικρινά σου μιλώ. Και σε εκτιμώ αφάνταστα. Με στενοχώρησες χθες. Το λέω με αγάπη. Τώρα το έθεσες σε μία σωστή βάση. Τώρα έχει τα δίκια του…

Και κατέληξε λέγοντας: «Αν μία άλλη εκπομπή στην πρωινή ζώνη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα θέμα, δεν θα το πληρώσω εγώ… Όταν εσύ έβλεπες τα νούμερα και ασχολιόσουν με τη Ντενίση, τον Κούγια δεν πούλαγε; Γιατί εμμονικός δεν είσαι. Από εμάς θέλει ενημέρωση, να πάμε να του δώσουμε κουτόχορτο;».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved