Δημητροπούλου: Η ζωή με την κόρη της- Ζήτησα συμβουλή από ειδικό για το πώς λέγονται κάποια πράγματα
Media

Δημητροπούλου: Η ζωή με την κόρη της- Ζήτησα συμβουλή από ειδικό για το πώς λέγονται κάποια πράγματα

 

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, που πρωταγωνιστεί, αλλά και την υιοθεσία της κόρης της.

Αρχικά ανέφερε η ηθοποιός στην Φαίη Σκορδά για την απόφαση που πήρε με τον άντρα της να αποκτήσουν ένα παιδί μέσω υιοθεσίας: «Ήταν μια επιθυμία και των δύο χωριστά, πριν γνωριστούμε. Ένιωθα πως δεν θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς. Γι’ αυτό γίνανε κάπως όλα στα στάδια γιατί εμείς τα είχαμε προγραμματίσει αυτό το στάδιο για να φτάσουμε εκεί. Αυτός ήταν ο στόχος μας».

Και υπογράμμισε: «Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί. Εμείς είχαμε προτεραιότητα με αυτόν τον τρόπο και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε», είπε για την απόφασή της να επιλέξει την διαδικασία της υιοθεσίας.

Και υπογράμμισε: «Και θα παίξω και θα κυλιστώ στα χώματα και θα προσπαθήσω να βάλω τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη είναι η κούραση, οι συνθήκες. Μπορεί καμιά φορά το βράδυ να είσαι εξουθενωμένη, αλλά νομίζω ότι το ζω. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μιλώ πάρα πολύ, να εξηγώ. Τώρα είναι σε μια φάση ζόρικη στα 2,5 ετών αλλά ακούγονται αυτά που λέω και θα εμπεδωθούν».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved