Ιορδανίδης: «Τα έχασε» η Ελένη με τα απανωτά spoilers για τη Γη της Ελιάς- Ξέσπασε σε γέλια η Ματίκα
Media

Ιορδανίδης: «Τα έχασε» η Ελένη με τα απανωτά spoilers για τη Γη της Ελιάς- Ξέσπασε σε γέλια η Ματίκα

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τη Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη και "τρελάθηκε" με τα spoilers που έδωσε ο ηθοποιός για τη Γη της Ελιάς! 

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «θέλω να σου κρατάω το χέρι», η οποία συνεχίζει φέτος για δεύτερη φορά και όπως ανακοινώνουν θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά.

«Ακόμα και να βαριέμαι το απολαμβάνω όταν κάνω αυτή την παράσταση», δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, με τη Θάλεια Ματίκα δηλώνει πως όταν δίνουν συνέντευξη με τον Τάσο νιώθει ασφάλεια.

«Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα στη σχέση μας. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως έχουμε καταλάβει πως και να μην πάει κάτι καλά δεν έγινε κάτι. Εγώ έχω σταματήσει να γκρινιάζω. Όταν ο Τάσος έπαιρνε ρίσκα στη δουλειά εγώ τρόμαζα. Τώρα έχω αλλάξει».

Ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στα παιδιά και πως μέσα από αυτά ήρθε η ωρίμανση.

«Μετά τα παιδιά ήρθε μια ωρίμανση και των δύο. Εγώ σταμάτησα να θέλω να προηγούμαι και ήρθαμε στο δίπλα δίπλα».

Το ζευγάρι μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, «Θέλω να σου κρατάω το χέρι».

«Το έργο ήταν άρτια γραμμένο και μας βγήκε αβίαστα. Ειδικά στον Τάσο. Αφού τον ρώτησα ‘’πώς το νιώθεις τόσο’’ και μου απάντησε ‘’εεε τόσα χρόνια δίπλα σου’’», ανέφερε η Θάλεια Ματίκα με τον Τάσο Ιορδανίδη να συμπληρώνει:

«Η ιδέα ήταν δική μου, του το είπα και ο Τάσος ξεκίνησε να το γράφει».

«Είναι μια γυναίκα και ένας άνδρας με παιδιά, οι οποίοι συναντιούνται ερωτικά σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Το έργο αφορά τα οικονομικά προβλήματα στη σχέση, το σεξ, το να κάνεις πίσω, την απιστία. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που συμβαίνει με τους θεατές», δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης και συνέχισε, λέγοντας:

«Το να ακούς θεατές να σου λένε μας σώσατε τον γάμο ή αυτό που βιώνεις το βιώνω και εγώ. Όταν ταυτίζεται η σκηνή με το θεωρείο, είναι υπέροχο».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί νέοι επιλέγουν τη θεατρική παράσταση και αυτό στην αρχή της έκανε εντύπωση.

«Ακόμη και οι νέοι, που διαφέρουμε πολύ, το βρίσκουν πολύ ενδιαφέρον το έργο. Αφού όταν έβλεπα τόσο νέα άτομα τους ρωτούσα ‘’Τι κάνετε εδώ’’ και είναι πολύ συγκινητικό να σου λένε το έχω βιώσει με τους γονείς του».

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς», λέγοντας δίνοντας ένα σπόιλερ.

«Θα υιοθετήσουμε επίσημα τη μικρή. Η Μυρτάλη θα κάνει τον Αλέξη να στραφεί ενάντια σε αγαπημένη ηρωίδα της σειράς».

Η Θάλεια Ματίκα Θα πρωταγωνιστήσει σε μια καινούρια σειρά της ΕΡΤ, η οποία λέγεται «Η πτώση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved