My Style Rocks: Χαμός το πλατό! Έξαλλη η Βασιλική: «Σοβαρά τώρα; Δεν είμαστε καλά ρε»
Media

My Style Rocks: Χαμός το πλατό! Έξαλλη η Βασιλική: «Σοβαρά τώρα; Δεν είμαστε καλά ρε»

My Style Rocks: Λίγο έλειψε να πιαστούν μαλλί με μαλλί οι παίκτριες.

Αφορμή στάθηκε το -1 της Χριστιάννας και το 1 της Όλγας στην εμφάνιση της Βασιλικής. Το στιλ της Βασιλικής δεν άρεσε καθόλου στις συμπαίκτριες της, η Βασιλική αντέδρασε και έγινε το «έλα να δεις».

«Έβαλα -1, ναι, γιατί αν βαθμολογεί η Βασιλική την Όλγα με 2, η Βασιλική θεωρείται για -2 απλά δεν έβαλα -2 για να μην το πιάσει η κάμερα σαν 2. Οπότε της έβαλα -1. Όταν βαθμολογείς να είσαι αντικειμενική και να μην πηγαίνεις με θέμα συμπάθειας γενικότερα», είπε η Χριστιάννα.

«Έβαλα -1, ναι, γιατί αν βαθμολογεί η Βασιλική την Όλγα με 2, η Βασιλική θεωρείται για -2 απλά δεν έβαλα -2 για να μην το πιάσει η κάμερα σαν 2. Οπότε της έβαλα -1. Όταν βαθμολογείς να είσαι αντικειμενική και να μην πηγαίνεις με θέμα συμπάθειας γενικότερα», απάντησε η Βασιλική στην Όλγα, όταν αιτιολόγησε τον δικό της βαθμό.

«Πάντα ανοίγουν αυτές οι κουβέντες όποτε έρχεσαι εσύ εδώ μπροστά, Βασιλική και πραγματικά πιστεύω ότι αναλώνεις όλη την ενέργεια σου στο να μην αφήσεις καμιά κουβέντα να πέσει κάτω παρά στα σύνολα που θα φέρεις. Δηλαδή αν εδώ τσακώνεστε έτσι μπροστά στις κάμερες, πίσω τι κάνετε; Πιάνεστε μαλλί με μαλλί μεγάλες γυναίκες;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την παίκτρια να του απαντά:

«Πίσω όλες είναι, «ωραία είσαι» και «σου σου» «μου μου» και ερχόμαστε εδώ βάζουμε ένα! Εγώ το έχω πει, ποτέ δεν έχω πει καλή κουβέντα και να έρθω να κάνω κάτι άλλο μπροστά σας. Όπως επίσης ποτέ δεν έχω έρθει όπως το παρουσιάζετε εσείς σήμερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχω εγώ αυτή την αντιμετώπιση που προσπαθώ, πραγματικά και το ξέρω εγώ που κάθομαι και σκάω στο σπίτι μου για να έρθω εδώ και να φέρω εικόνες! Προσπάθησα να κάνω ένα στιλ αλλά όχι και το τίποτα! Όχι και το τίποτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved