Νύχτα: «Έπος» στο twitter για τον Τσορτέκη: «Σε έναν συννεφιασμένο κόσμο εσύ να είσαι Γιώργης»
Media

Νύχτα: «Έπος» στο twitter για τον Τσορτέκη: «Σε έναν συννεφιασμένο κόσμο εσύ να είσαι Γιώργης»

Αυτή η νύχτα μένει: Αποθεώθηκε ξανά ο Γιάννης Τσορτέκης στο twitter!

Οι σκηνές του Γιώργη έχουν γράψει ιστορία και κάθε φορά οι ερμηνείες του γίνονται λόγο συζήτησης για τον ηθοποιό που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση!

Και απόψε στο twitter πρωταγωνίστησε ο ήρωας που έχουμε λατρέψει στη σειρά.

Η σκηνή με τη Νίτσα έφερε ξανά καταιγισμό σχολίων.

Σήμερα

Η Βρεττώ ανακαλύπτει το ψέμα της Φωτεινής ενώ ο Χρήστος θα δεχτεί «χτύπημα» από την Εύη που μεγαλώνει τη λύσσα του για το Βαρδάρη. Ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί την Νίτσα κι ο Τάσος είναι βαρύς γιατί αύριο παντρεύεται. Κι εκείνο που θα του συμβεί και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, κανείς δεν το είχε φανταστεί. Η σύλληψη του Μίλτου αναγκάζει το Στέλιο να προσπέσει στο Χρήστο που, για να αποφασίσει, προσμετρά κόστος και κέρδος.

Ο Πόντικας γίνεται στήριγμα της Μυρτούς στην οδυνηρή της παρουσία στον ιατροδικαστή. Η μέρα του γάμου του Τάσου φθάνει και ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να τον συνοδεύσει ενώ ο αναστατωμένος Τάσος αποκαλύπτει την παράφορη συνάντηση του με την άγνωστη γυναίκα στο «Όνειρο».

Η Ζέτα παρατηρεί τις παράξενες αντιδράσεις της φίλης της μετά την τελευταία νύχτα. Η Βρεττώ αγωνίζεται να κατευνάσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι και το μένος του Χρήστου για τον Βαρδάρη. Η τελευταία κίνηση του Παπαδόπουλου φαίνεται πως πια δένει χειροπόδαρα το Στρατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved