Η αιχμηρή ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor All Star μετά την αποχώρησή του!
Media

Η αιχμηρή ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor All Star μετά την αποχώρησή του!

Εκτός Survivor All Star, προς έκπληξη πολλών είναι εδώ και μερικά 24ωρα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή του για μία τέτοια εξέλιξη. 

Όντως συνυποψήφιος προς αποχώρηση με τον Κρις Σταμούλη, τη Ρία Κολοβού και την Εύη Σαλταφερίδου, περίμενε πως θα είναι κάποιος από αυτούς που θα έλεγαν αντίο στο παιχνίδι και την περιπέτειά τους στον Άγιο Δομίνικο.

Και αυτό γιατί ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού ήταν σχετικά νέοι παίκτες στον φετινό κύκλο και όλοι περίμεναν πως είναι πιο πιθανό να φύγει κάποιος από αυτούς τους δύο σε αντίθεση με τον Κώστα ο οποίος είναι πιο δημοφιλής.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πάντως, στο άκουσμα της ανακοίνωσης του παίκτη που αποχωρεί από τα χείλη του Γιώργου Λιανού, έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος και μάλιστα δεν θέλησε να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, παρ' όλο που εκείνοι του ζητούσαν να τον αγκαλιάσουν για τον αποχωρισμό.

«Το μόνο που θέλω είναι να πάρω τη δάδα μου και να φύγω» είπε και πράγματι έφυγε από το συμβούλιο αμίλητος και σκυθρωπός.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, όμως ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρός καθώς ανέβασε ένα σύντομο βίντεο με το Τσίρκο Μεντράνο, αναφέροντας την τοποθεσία του Αγίου Δομίνικου. Προφανώς παραλλήλιζε το παιχνίδι με... τσίρκο μετά τις εξελίξεις αυτές.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved