Survivor All Star: Στο... κόκκινο οι Μπλε! Ο καβγάς Τάκη-Μπάρτζη στο Συμβούλιο: «Είσαι αστείος»
Media

Survivor All Star: Στο... κόκκινο οι Μπλε! Ο καβγάς Τάκη-Μπάρτζη στο Συμβούλιο: «Είσαι αστείος»

Survivor All Star: Τα νεύρα στην καλύβα των Μπλε φαίνεται πως έχουν χτυπήσει... κόκκινο αφού μία ένταση ήταν ικανή για να φέρει τρεις παίκτες αντιμέτωπους! 

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση όταν ο πρώτος παραπονέθηκε στους άλλους δύο πως δεν μπορεί να κόβει ξύλα μόνος του και εκείνοι να κάθονται.

Ο Μπόγδανος και ο Γκότσης έδειξαν να ενοχλούνται από την παρατήρηση του συμπαίκτη τους και προσπάθησαν να του πουν ότι δεν είναι όπως τα σκέφτεται, όμως δεν απέφυγαν την ένταση μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, μετά τον αγώνα στον στίβο μάχης ανάμεσα στις δύο ομάδες, το Συμβούλιο θα πάρει ξανά φωτιά όταν ο Νίκος Μπάρτζης θα πει για τον Τάκη Καραγκούνια της αντίπαλης ομάδας ότι δεν κάνει fairplay.

Το γεγονός ότι ο Μπάρτζης θα αρχίσει να γελάει όταν ο Καραγκούνιας θα αρχίσει να του μιλάει, θα εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον τελευταίο και η... σύρραξη δεν θα αργήσει να έρθει.

Πάντως, η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο είναι αρκετά έκρυθμη, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως βρίσκονται στα όριά τους αφού η πείνα και οι κακουχίες τούς έχουν καταβάλλει όλους.

Μένει να δούμε στο αυριανό επεισόδιο τι ακριβώς θα συμβεί.

Δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved